Canapele extensibile si divane la moda

Stiluri reale

Designul mobilierului tapitat este strans legat de tendintele interioarelor. Tendintele populare din noul sezon sunt minimalismul si alte stiluri, precum si neoclasicismul si high-tech. Toate acestea se caracterizeaza prin caracter practic si comoditate. Tot in noul sezon, estetica anilor 70 promite sa revina.

Dar nu stralucirea erei disco, ci un cadru functional simplu, luminos si de culoare calma. Art Deco revine si el, dar intr-o forma actualizata, fara lux deliberat in forme. De exemplu, nu exista masivitate si linii complexe in ceea ce priveste divanele si canapelele extensibile, stilul sic fiind concentrat pe culorile canapelelor cu modele geometrice mari si care sunt in tendinta.

Tapiterie la moda

In suprafetele interioare, inclusiv in invelisurile de mobilier, designerii se bazeaza pe materiale autentice cu texturi pronuntate. Deci, mobilierul tapitat din piele, ca de obicei, este pe lista modei.

O canapea extensibila scumpa va arata grozav intr-un living clasic. Un model cu decor simplu, de exemplu cu 2 locuri, este potrivit pentru stilul Art Deco.

Designerii de mobila avanseaza modelele de canapele extensibile frumoase in design textil. Tapiteria din Tweed este la apogeu. Nu este necesar sa alegi versiuni conservatoare restranse.

Tesaturile cu fire simple, in culori deschise interesante sunt potrivite. Cu toate acestea, moda pentru tesaturile texturate nu este cuprinzatoare.

Canapele si divanele cu tapiterie delicate, dar de calitate si foarte rezistenta, fiind testate Martindale, sunt o alegere excelenta pentru camerele de zi cu note de glamour, romantism si chic.

Primavara domneste suprem in culorile din 2021. Sunt la moda culori calde, nu prea stralucitoare – gri, bej, verde. Complexitatea este binevenita in toate culorile – tonuri prafuite sau, dimpotriva, contrastante.

Forme populare

Laconicul este la moda in 2021, dar nu exclude deloc confortul ridicat. In segmentul high-end, chiar si divanele drepte compacte au o capacitate crescuta datorita potrivirii profunde. Astfel de modele vor ajuta la crearea unei zone de relaxare confortabile intr-o camera mica sau camera copiilor.

Daca o camera de zi nu este prea spatioasa, este recomandabil sa alegi canapele extensibile. Canapeaua poate fi functionala, cu o cutie de depozitare incorporata. Canapele extensibile cu brate groase sunt o optiune buna pentru zonare.

Mai mult, partitia mobilierului poate fi amplasata chiar si in centrul camerei. Fabricile de mobilier tapitate premium se concentreaza pe calitate – canapelele extensibile moderne de lux, sunt placute din punct de vedere estetic din toate partile.

Divane la moda in 2021

Un interior modern frumos nu este monocrom si lipsa de decor. Totul este mult mai atractiv, conceput pentru a oferi o adevarata placere estetica. Divanul este cea mai atractiva piesa de mobilier din casa.

La ce ar trebui sa fii atent pentru a pune in valoare acest articol? Pentru a-ti face mai usoara alegerea, in magazinul online kabuto.ro/promotii/ete prezentata o selectie de produse care indeplinesc cel mai bine toate cerintele moderne.

Tendinta modei

Astazi, divanele usor vizuale sunt relevante. Preferinta este data modelelor subtiri metalice sau tapitate, mate sau lucioase, cu spate inalt sau nu, chiar si cu un decalaj usor marcat intre podea si baza, care modifica perceptia volumelor. Iar contrastul stofei luxuriante si a suporturilor subtiri il face atragator.

Picioarele modelelor de divane, precum si bratele de sprijin sunt realizate „ca de metal”. Finisajele variaza de la alb luminos, la bronz imbatranit, auriu, alama si tapitat. Pentru a impiedica interiorul sa se raceasca, structurile metalice sunt cu decoruri si forme atractive.