Ce este un macerator WC si de ce ai nevoie de el?

Exista o serie de motive pentru a adauga un macerator wc intr-o baie sau la subsolul casei. Multi proprietari de locuinte locuiesc pur si simplu prea departe de linia principala de scurgere si au nevoie de multe ori de o revizie majora a instalatiilor. Acest lucru se intampla cel mai adesea, cand baia este amplasata in subsoluri, unde locatiile de scurgere ale baii se afla sub nivelul liniei principale de scurgere. Fara tragerea gravitationala care sa ajute la eliminarea deseurilor in afara casei, este necesar un mijloc de transport alternativ, adica un macerator WC.

Principiul de functionare macerator WC

Atunci cand este trasa apa, un WC normal trimite deseurile printr-o conducta principala de scurgere, catre canalizare sau fosa septica. Deoarece linia de scurgere este sub nivelul toaletei, gravitatia trage continutul liniei de deseuri in ea. La fel se intampla si cu chiuvetele si cuvele de scurgere. Un macerator WC, pe de alta parte, trimite deseurile catre o unitate de macerare situata in spatele toaletei sau in perete. Lame cu putere mare lichefiaza deseurile, care sunt apoi pompate din unitate prin conducta normala care a fost legata in conducta principala de scurgere.

Unde poti instala un tocator WC?

Fie ca este vorba de un subsol sau de o toaleta in afara casei, un tocator WC poate fi instalat intr-o serie de situatii, cu conditia sa fie situat in raza de actiune a canalului principal. Aceasta gama este dictata de puterea pompei si variaza in functie model – de obicei fiind situat intre 10-15 picioare de ridicare verticala si 100-150 de metri de rulare orizontala. Multe unitati au prize suplimentare pentru a conecta o chiuveta (chiuvetele de bucatarie nu sunt recomandate), un dus sau o cada. Tocatoarele WC sunt sigure de utilizat cu sisteme septice.

Magazinul online Einstal

Din fericire, Einstal ofera o selectie cuprinzatoare de maceratori WC pentru a satisface cerintele deseurilor cumparatorilor care nu au nicio alta solutie. Factorii, cum ar fi zgomotul, puterea si debitul vor avea un impact asupra eficientei si a alegerii produsului.

Pret convenabil si accesibil

Oricare ar fi motivele pentru care doresti sa cumperi un un macerator WC, pentru  o baie mai mica sau pentru sistemul de scurgerea principal care este mai departe, le poti gasi la un pret foarte convenabil si accesibil. Cu o instalare adecvata si o utilizare atenta, aceste sisteme pot mentine o baie functionala, oriunde ar fi. Maceratoarele WC sunt mai scumpe decat cele standard, dar conectarea unei conducte cu diametrul mic la un sistem existent, este mult mai usoara si mult mai putin costisitoare decat refacerea intregii lucrari.

Cutit inox pentru macerator WC

Un cutit inox pentru macerator WC are o lama din otel inoxidabil de calitate, care toaca deseurile si asigura o descarcare usoara si aprofundata a rezervorului de sustinere, mentinandu-l intr – o suspensie fluida. Lamele se rotesc cu 3.600 de rotatii pe minut, ceea ce face ca deseurile solide si hartia igienica sa devina deseuri lichide.

Instaleaza o baie la subsol

Datorita dispunerii neobisnuite a bailor, instalarea unui macerator WC este o necesitate. In unele situatii, va functiona ca salvator pentru tine. Datorita tehnologie maceratorului WC, acum poti instala o baie si la subsol.

Diferenta nivel canalizare nu mai conteaza

Un macerator WC este necesar atunci cand diferenta nivel canalizare este situata mai sus decat locatia baii. In mod normal, acest lucru se intampla atunci cand toaleta este instalata la subsol. In conformitate cu legea gravitatiei, daca nivelul de canalizare este mai sus decat baia, atunci toaleta conventionala nu va functiona. Doar un tocator WC te poate ajuta.