Cum sa tratezi palpitatiile ?!

Buna, prieteni! De ceva vreme ma confrunt cu o problema destul de serioasa, o problema care persista de circa 6 luni. Voi discuta astazi de experienta prin care am trecut si despre care o sa discut cu drag pentru a va face viata mai usoara.

Am palpitatii! De 6 luni le resimt in tot corpul, la cap, maini, degete, ochi, spate si in multe alte locuri. Nu-mi dau deloc liniste si este imposibil sa explici aceste simptome la cineva care nu a trecut prin astfel de situatii. Insa in urma cu cateva saptamani, mi-am luat inima in dinti si am fost la un medic psihiatru pentru a-mi elibera un tratament.

Va recomand mediul psihiatru, nu psiholog (acesta nu poate prescrie medicatie). Psihiatrul este persoana care a absolvit Facultatea de Medicina si s-a specializat in psihiatrie si acesta poate elibera pentru dumneavoastra un tratament adecvat.

Primele indrumari privind palpitatiile!

  • cand ai palpitatii nimeni nu iti poate rezolva problema, degeaba te vei văita prietenilor pentru ca ei nu iti pot da nici un sfat daca nu au trecut prin aceste simptome.
  • tratamentul medical pentru mine a fost: coxial (dimineata si la pranz cate o pastila), Sedatif PC (o pastila dimineata, una la pranz si doua pastile seara) si Alprazolam (o pastila seara). Din spusele medicului psihiatru la care am fost, acesta pare sa fie cel mai slab tratament pentru palpitatii. Un tratament la care am reactionat destul  de rapid si simptomele au inceput sa dispara.
  • ATENTIE: Acesta este un tratament pentru mine si pentru problemele pe care le am eu, este posibil pentru voi sa nu functioneze acest tratament. Luati legatura cu un psihiatru, dupa caz un asemenea consult costa in jur de 100-200 lei.
  • incearca pe tot posibilul sa te linistesti, sa-ti ocupi timpul cu activitati care iti plac, sa te detasezi de probleme, de telefoane, de televizor si de certuri. Incearac sa fii linistit/a, sa te bucuri de fiecare moment si sa gandesti pozitiv.
  • cumpara-ti o vacanta, fa ceea ce iti place sa faci si nu te mai stresa cu lucruri inutile.
  • trebuie sa stii ca palpitatiile nu prea trec de la sine oricat de pozitiv esti, de obicei este foarte important sa iei un tratament adecvat pe care ti-l poate elibera doar medicul psihiatru.
  • Dormi 7-8 ore pe noapte, nu pierde noptile inutil. Incarca sa mananci bine si la timp. Nu sta niciodata nemancat.
  • Acestea sunt doar cateva sfaturi pe care le-am primit de la medicul psihiatru. O viata linistita si moderata iti poate aduce numai beneficii, ai grija de tine.

Multumesc ca ai citit acest articol, respect!