Cele mai cunoscute carti erotice

Multi oameni au avut deja experienta in literatura erotica. Aceasta include carti erotice care se ocupa de evenimente sexuale, in care supunerea si dominarea joaca un rol ca iubirea, pofta si pasiunea.

Si, desi acestui gen de carte i s-a permis sa experimenteze multa aprobare si respingere in acelasi timp, nu exista nicio indoiala ca exista destui cititori care sunt interesati de literatura erotica. Si astfel, cartile erotice au dreptul absolut de a exista.

Carti erotice online

Descopera povesti cu furnicaturi, pofta pura si dragoste pasionala. Lasa-te sedus de selectia de carti erotice online, in care exista o lume plina de aventuri placute si povesti senzuale.

Cartile erotice online se caracterizeaza prin descrieri detaliate ale sentimentelor si actiunilor. Viata personajelor principale este aratata in forma sa pura si nealterata. De la bucurie la tristete pana la speranta – cartile erotice online detin numeroase surprize. Literatura erotica vorbeste ambelor sexe, si multe dintre carti sunt scrise in primul rand pentru femei.

Top carti erotice

Erotismul este un punct important in lucrari, dar nu singurul. Accentul este pus pe dorintele si nevoile personajelor. Prima carte din topul nostru, este Cincizeci de umbre ale lui Gray scrisa de autorul britanic EL James.

Este o trilogie care a fost vanduta in peste 100 de milioane de exemplare in toata lumea. Datorita succesului sau mare, romanul a fost deja transformat intr-un film.

In centrul romanelor erotice se afla studenta Anastasia Steele, in varsta de 21 de ani, care are o relatie cu miliardarul Christian Grey. Mai presus de toate, descrierea detaliata a practicilor BDSM a provocat senzatie, astfel incat aceasta carte erotica de top sa nu lipseasca din nicio biblioteca.

The Lost Series de Layla Hagen este cea de-a doua carte din topul nostru. Acest roman erotic te loveste cu tensiune sexuala: primul volum, Trandafiri seducatori, este povestea lui Maddie Jennings, un arhitect peisagist care se arunca intr-un nou proiect de gradina din LA. Acolo il intalneste pe Landon Connor, fratele vaduv al clientului ei, care exercita asupra ei o atractie magica.

Obsedat de Don Both si Maria O’Hara este cea de-a treia carte erotica din topul nostru. Olivia, parinte monoparental, se muta de la un loc de munca obisnuit la altul, pentru a-si asigura un acoperis deasupra capului pentru ea si fiul ei.

Cand s-a intamplat sa obtina un loc de munca ca agent de curatenie la FBI si l-a intalnit pe agentul atragator si misterios Riley Keaton, nu banuia ca intalnirea lor nu a fost o coincidenta si nici oferta locului de munca, pentru ca a fost mult timp urmarita de Riley, care este de-a dreptul obsedat de ea. Cu toate acestea, ea cedeaza farmecului sau si isi descopera partea intunecata.

Carti romantice

Romanele de dragoste au miscat intotdeauna oamenii. Existau carti romantice de dragoste chiar si in antichitate: „Daphnis si Chloe” a autorului Longos este una dintre cele mai faimoase carti romantice bune pentru adulti.

Aceasta poveste de dragoste dramatica dateaza de la sfarsitul secolului al II-lea si inceputul secolului al III-lea i.Hr. Chr. William Shakespeare a scris romanul de lunga durata „Romeo si Julieta”, tiparit pentru prima data in 1597.

Probabil ca nu exista nicio poveste de dragoste romantica care sa nu se refere in vreun fel la „Romeo si Julieta”. Aceasta poveste de dragoste dramatica a fost filmata de peste treizeci de ori. Este considerat cel mai important clasic al romanului romantic.

Cele mai bune romane de dragoste

Exista un punct de cotitura clar intre aceste forme timpurii de dragoste si povestile dramatice de dragoste viitoare: Jane Austen este prima care scrie din perspectiva unei femei.

Mandrie si prejudecata (publicata in 1813) este unul dintre cele mai bune romane de dragoste, remarcabil in literatura pentru femei si un clasic absolut al romantismului.

Aceasta poveste de dragoste dramatica va fi intotdeauna printre cartile de top recomandate pentru romanele de dragoste. Revenind insa la clasicele romantice: in 1936 a fost publicat Gone with the Wind, unul dintre cele mai bine vandute romane de dragoste din toate timpurile.

In centrul povestii se afla Margaret Mitchell, fiica de 16 ani a unui proprietar de plantatie, Scarlett O’Hara si Rhett Butler, care a fost respinsa de familia sa. Gone with the Wind este chiar in partea de sus a listei „Cele mai bune romane de dragoste”.