Top 5 cadouri de Craciun pentru toata familia

Gasirea cadoului perfect nu este niciodată ușoară, an de an, faci cumparaturi pentru aceiași oameni si devine din ce in ce mai greu sa dai dovada de idei de cadouri de Craciun unice. Pentru a te ajuta sa ramai in tendinte în acest sezon, am adunat cele mai populare cadouri de Craciun pentru toata familia ta.

Afla de mai jos niste idei bune de cadouri Craciun barbati, femei si copii

  1. Cadouri de Craciun pentru bunici

Organizam topul nostru in functie de varsta membrilor familiei, asadar incepem cu bunicii iubiti si dragi care isi petrec batranetile bucurandu-se de realizarile noastre, ale copiilor, ale nepotilor si ale stranepotilor, in cazurile cele mai norocoase.

Un aparat pentru relaxare, de masaj pentru picioare, pentru ochi, un aparat de masaj multifunctional sau o saltea de masaj, cu toate vor ajuta la oferirea unei senzatii placute de relaxare si buna dispozitie va fi adusa in trupul lor. Pentru relaxarea sufleteasca le poti da, din categoria  de cadouri de Craciun pentru toata familia,  o rama foto in care sa incadrezi mostenitorii familiei, de la cel mai mic membru pana la cel mai in varsta.

  1. Cadouri de Craciun pentru femei mamici

Indiferent ca vorbim de proaspetele mamici, de mame deja cu experienta sau chiar de mama ta, cadouri de Craciun pentru mamici se gasesc mai des si mai rapid, inspiratia pentru alegerea lor fiind destul de mare. Poti merge pe varianta clasica si eleganta a unui parfum pentru femei sau a unui ceas de dama, sau pe varianta mai practica din categoria de cadouri de Craciun pentru toata familia, alegand unul din aparatele indispensabile in bucataria stapanita de mama in discutie, sau pentru relaxare poti sa alegi un aparat pentru sauna faciala sau unul pentru masaj anticelulitic.

  1. Cadouri de Craciun pentru barbati tatici

Tatii familiei au si ei variate exemple din lista de  cadouri de Craciun pentru toata familia. Daca este vorba de un tata sportiv, pasionat de ciclism, atunci mergi la sigur cu o bicicleta pentru  un cadou barbati de Craciun mai consistent ca si cost, sau alege accesoriile de bicicleta, pentru un buget mai modest. Pentru pasionatii de bauturi fine, poti alege un set decantor de whisky sau un set de sah cu accesorii pentru vin, imbinand astfel utilul cu placutul.

  1. Cadouri de Craciun pentru copii

Craciunul aduce intotdeauna bucuria cea mai mare copiilor din toate familiile, asadar gama de cadouri de Craciun pentru toata familia este ofertanta si pentru aceasta categorie de primitori de cadouri. Daca ca ai un adolescent in casa, ii poti oferi cadou de Craciun o boxa wireless cu lumini disco, o baterie externa portabila cu incarcare solara sau un incarcator wireless cu suport organizator si lampa led usb. Pentru domnisoarele casei ai varianta de a da cadou de Craciun o cutie de bijuterii, un buchet de flori de sapun sau o lampa cu led si prindere de gat pentru citit, in functie de ce pasiuni are.

  1. Cadouri de Craciun pentru bebelusi

Cadourile de Craciun pentru toata familia sunt completate si de gama de cadouri pentru bebelusi, al caror Craciun este primul din viata lor. Astfel poti sa aduci drept cadou un aparat de monitorizare bebelusi, o lampa de veghe curcubeu sau un proiector de lumini laser care sa le faca noaptea mai linistita.

Topul nostru de cadouri de Craciun pentru toata familia te va ajuta, cu siguranta, sa ai inspiratia potrivita si sa multumesti pe toata lumea in acest an cu toate cadourile tale.