Mobilă de living și perdele de duș pentru baia ta

Înrădăcinați într-o profundă sensibilitate modernistă, designerii de mobilă au creat mobilă modernă, pe care o poți cumpăra din magazinul online shopeo.ro. Casa exprimă interpretarea progresivă a designului interioarelor contemporane. Mobila de living modernă transformă spațiile.

Decorul creat cu o bibliotecă modernă este ușor accesibil și fermecător. Și în loc să complici interiorul, lasă ca lumina să pătrundă maxim în interior. Modelele caracteristice de mobilă de living sunt folosite de mulți designer de interior.

Mobila modernă din magazinul online shopeo.ro este un exemplu strălucitor de stil, frumusețe și imaginație.

Mai mult spațiu pentru living

Alegerea culorilor este atent controlată și se învârte în jurul ideii principale din design. O bogată fiestă de texturi poate fi utilizată într-o paletă dezactivată, pentru a oferi camerei de zi propria identitate, iar corpurile de iluminat frumoase sporesc designul interior.

O varietate măsurată de tonuri, poate completa imaginea generală a casei. Mobila de living din magazinul online shopeo.ro oferă stil și clasă pentru cunoscători. Pentru mulți, „modern” înseamnă mai mult spațiu pentru propria libertate de proiectare: combinarea mobilierului unul cu celălalt, asamblarea și coordonarea reciprocă, în funcție de preferințele personale.

Poți cumpăra mobilă modernă pentru casa ta, cum ar fi comoda TV, un fotoliu balansoar, un corp de bibliotecă sau chiar o bibliotecă deplină, precum și un set comodă TV, din magazinul online shopeo.ro.

Mobila funcțională

Mobila modernă poate fi combinată minunat cu o canapea cu două sau trei locuri. Chiar și un singur fotoliu într-o culoare strălucitoare, devine rapid un element modern de mobilier și decor.

Chiar și o lampă mică pe o măsuță simplă poate deveni centrul modernității, dacă mobila este combinată și așezată corect și eficient. Mobila frumoasă pentru living, nu trebuie doar să atragă cu designul, ci mai presus de toate trebuie să fie funcțională. L

a ce-ți folosește cea mai tare și mai modernă canapea dacă nimeni nu stă confortabil pe ea? La ce servește cea mai modernă masă, dacă nu există loc pentru ea. De aceea, la shopeo.ro a fost reunită mobilă modernă și inteligentă, care ușurează interiorul, datorită liniei sale subțiri și a funcțiilor excelente.

Perdele duș

Perdelele de duș sunt cele mai rentabile variante de protecție împotriva stropirii cu apa de la duș sau din cadă. Spre deosebire de cabina de duș instalată permanent, intervenția manuală pentru instalarea perdelei de duș este relativ mică.

Dacă ești deranjat de faptul că ușile trebuie șterse după fiecare duș pentru a evita formarea petelor de calcar, perdeaua de duș este o alternativă reală. În plus, o perdea de duș este mai ușor de înlocuit dacă s-au format depuneri încăpățânate care nu mai pot fi îndepărtate.

Poți alege aceste elemente cu un design simplu în gri sau alb sau perdele de duș cu un model expresionist în turcoaz strălucitor sau roz. Există o mare varietate de motive și modele pentru perdelele de duș.

Atunci când faci selecția, trebuie să ții cont de designul băii. Dacă o baie pare deja încărcată din cauza faianței sau a mobilierului de baie, este mai bine să utilizezi o perdea de duș într-o singură culoare. Dacă baia este destul de simplă, perdeaua de duș poate fi cu imprimeuri.

O perdea de duș transparentă este  ideală pentru băile mici, deoarece, din exterior, oferă o vedere clară a peretelui din spatele ei. Acest lucru face ca baia să pară mai mare, decât o face perdeaua de duș opacă.

În plus, o perdea de duș transparentă lasă ca lumina să treacă eficient, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să instalezi o sursă de lumină suplimentară. De asemenea, modelele de perdele duș transparente sau cele în culori deschise sunt cele mai potrivite pentru băile întunecate, deoarece, absorb mai puțină lumină decât cele de duș în tonuri întunecate.