Scaun de birou directorial vs scaun de birou ieftin

Exista motive intemeiate pentru a alege scaune executive si alte motive pentru a alege un scaun obisnuit pentru biroul tau. Diferentele nu sunt mari. Totul depinde de nevoile si scopul tau.

  1. Scaunele executive sunt mai ergonomice decat scaunele de birou:

Scaunele ergonomice sunt concepute pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru o munca de birou. Un scaun ergonomic este clasificat drept scaun ergonomic daca indeplineste anumite criterii: suport lombar, tetiera, cotiera, reglarea inaltimii si posibilitatea de inclinare.

Scaunele directoriale sunt rezervate nivelului superior al societatii companiei cu caracteristici ergonomice pentru a oferi cea mai buna experienta de sedere a corpului. Scaunele de birou executive vin, in general, cu spatar inalt, material de tapiterie premium, reglare ergonomica, optiuni de inclinare.

Scaunele de birou generale au caracteristici simple reglabile pe inaltime, cu sau fara cotiera. Veti gasi cu usurinta un scaun de birou bun din plasa sau material textil avand mai multe optiuni. Nu va oferi cea mai buna experienta de sedere, asa cum o face scaunul executiv, dar va fi confortabil.

Cu toate acestea, un scaun de birou obisnuit poate fi si ergonomic. In acest caz, costul ar fi mult mai mare. Exista o multime de accesorii pentru scaune de birou ieftine pentru sprijin ergonomic, care ofera o experienta excelenta de sezut.

 

  1. Scaunele directoriale au materiale bune si o calitate inalta a constructiei

Un scaun de birou executiv poate fi fabricat din materiale precum piele, plasa sau material textil de buna calitate.

In special persoanele inalte si mari pot beneficia de sprijinul pentru spate inalt si de spatiul suplimentar pe care il ofera un scaun directorial. Spatarul din plasa premium promoveaza aerul respirabil, care poate trece prin spatarul scaunului, ajutandu-va sa lucrati fara probleme in zilele toride de vara, in lipsa unui aer conditionat.

Stim cu totii ca achizitionarea unui scaun de buna calitate este o sarcina foarte grea si poate deveni coplesitoare. De obicei, costa mult mai mult decat un scaun obisnuit si, in general, ofera materiale de calitate excelenta.

  • Pe de alta parte, un scaun de birou obisnuit ofera diferite tipuri de materiale si calitate a constructiei. Daca alegeti un scaun de birou din plasa, veti gasi zeci de modele, iar preturile sunt diferite. Cu toate acestea, veti gasi diferite materiale si calitatea constructiei pe ambele tipuri de scaune.

 

  1. Scaunele executive sunt mai confortabile

Un scaun confortabil ar trebui sa aiba inaltimea corecta, dimensiunea corecta si un material bun; astfel incat fiecare parte a scaunului sa ti se potriveasca perfect. Aici consideram scaunele directoriale mai confortabile, deoarece au posibilitatea de reglare a inaltimii, material tapitat confortabil si dimensiunea perfecta pentru majoritatea persoanelor.

Cu toate acestea, scaunele executive nu sunt ieftine. Veti obtine material de calitate superioara cu ajustabilitate, suport lombar bun, spatar inalt, functie de inclinare pana la unghi de 180 de grade.

  • Un scaun de birou obisnuit are in general o dimensiune standard. Daca esti mult mai inalt sau mai scund, atunci s-ar putea sa te trezesti intr-o pozitie dificila de sedere.

 

  1. Scaunul executiv arata mai elegant:

Scaunele de birou executive arata mai clasic si mai elegant. Nimeni nu poate nega asta. Un scaun directorial este un scaun facut pentru cei de sus. Spatarul inalt si materialele din piele premium ofera o atmosfera pe care scaunele de birou standard nu o ofera de obicei. Oficialii superiori folosesc acest tip de scaun pentru a-si arata clasa si pentru a-si reflecta imaginea, inspirand cu acestea putere.

  • Pe de alta parte, scaunele de birou standard nu sunt atat de elegante pentru angajatii generali la un birou care lucreaza 8 ore sau mai mult.

Scaunele de conducere de inalta calitate pot sa reziste 10 ani si chiar mai mult. Cele mai multe marci bune ofera standard de 5 ani de garantie pentru scaunul de birou executiv, iar scaunele generale de birou au o garantie mai redusa fiind influentate de mai multi factori.