Cum să faci sprâncene frumoase acasă

Frumusețea pentru o femeie este o condiție esențială pentru stima de sine. Machiajul, manichiura, coafarea sunt făcute de mulți singuri acasă. Astăzi vom învăța cum să facem sprâncene frumoase acasă singuri , fără ajutorul specialiștilor. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de: pensete, foarfece, o perie, tampoane de bumbac, bastoane și produse cosmetice.

Cum să faci sprâncene frumoase acasă singur

Prin natură, femeile au date externe diferite. Dorința de îmbunătățire este în sângele lor. Înainte de a vă crea sprâncene frumoase acasă , trebuie să decideți parametrii individuali. Primul este forma feței:

  • oval – de tip clasic sau cu caracteristici ascuțite: sprâncenele groase curbate vor arăta bine în primul caz, răsturnate în al doilea;
  • pătratul – liniile naturale rotunjite vor ajuta la înmuierea formei feței;
  • cerc – o îndoire înaltă unghiulară prelungește vizual conturul;
  • triunghi – aici, dimpotrivă, aveți nevoie de linii rotunjite;
  • inima – un tip unic de față va fi împodobit cu o formă semicirculară a sprâncenelor.

Pentru doamnele care nu pot decide singure, sfaturile utile vor fi utile . Este mai bine să vizitați un maestru într-un salon de înfrumusețare și să primiți sfatul unui profesionist. După procedură, masterul va trebui doar să mențină formularul creat.

Pentru corectare, veți avea nevoie de pensete din oțel inoxidabil de înaltă calitate cu vârfuri teșite. Părul în exces poate fi tuns cu foarfece sau mascat cu machiaj. Pentru a înțelege cum să faci sprâncene frumoase acasă , trebuie să-ți amintești alte nuanțe. Umbra greșită poate ruina întregul aspect.

  1. Pentru blonde, un ton mai întunecat cu creion sau umbră face sprâncenele mai naturale.
  2. Pentru brunete, dimpotrivă, nuanțe mai deschise: cenușă, miere, cafea.
  3. Păr brun și maro deschis – trebuie să selectați cu atenție cele mai naturale culori cu ajutorul gelurilor, pudrelor și a altor produse cosmetice.
  4. Pentru roșcate – nuanțe calde de paletă maro-auriu, evidențiind cu un creion de cenușă.

Hacks-uri utile de viață : pentru femeile cu ochi deschisi, este mai bine să alegeți culori aurii, doamnele cu ochi căprui sunt mai potrivite pentru tonurile maro.

Cum să faci sprâncene frumoase acasă

După ce ați conturat anterior conturul cu un creion, ștergeți zona de lucru cu alcool și neteziți-l cu o perie de-a lungul creșterii părului. Trebuie să apucați linia de jos la rădăcină pentru a scoate becul și a nu deteriora pielea delicată. Conturarea prin pieptănare și tăiere cu foarfece este tot ce trebuie să știți despre cum să faceți sprâncene frumoase acasă .