Cele mai bune moduri de a aplica fond de ten pe baza tipului de piele sau a problemei

Fondul de ten este literalmente baza machiajului tău. Aflați cele mai bune instrumente și metode pentru aplicarea fondului de ten pentru o piele impecabilă.

Deoarece pielea uscată tinde să aibă o textură neuniformă, aplicarea fondului de ten sau a anticearcanului cu degetele poate duce la pete uscate sau alte texturi inegale. De asemenea, face pielea mai greu să absoarbă produsul, ceea ce poate duce la un aspect nefiresc. În loc să aplicați doar produsul pe piele, după hidratare, folosiți un burete de machiaj sau un blender pentru a aplica fondul de ten pe față. Asigurați-vă că udați și stoarceți buretele înainte de a aplica fond de ten pentru cele mai bune rezultate. Îngrijirea bună a pielii este întotdeauna primul tău pas către machiajul natural.

Piele grasă

Este important nu numai să găsești o fundație care să reziste bine, dar și modul în care o aplici este de asemenea important. Cum se aplică fondul de ten? Pentru a rămâne fără strălucire, aplică fondul de ten pe față folosind o perie cu mișcare circulară . Acest lucru ajută la obținerea unui finisaj mat. Cu toate acestea, nu aplicați prea multă presiune – acest lucru poate provoca dungi. Pentru zonele grase, aplicați un strat de pulbere pentru a elimina strălucirea și a preveni alunecarea machiajului pe tot parcursul zilei. Alegeți pulberi libere, translucide, care vor ajuta la absorbția excesului de ulei mai bine decât formulările presate în mod regulat.

Piele predispusă la imperfecțiuni

Între roșeață și umflături, pielea sensibilă are nevoie de puțină atenție. Din moment ce doriți ca coșurile și cicatricile acneei să dispară în mod magic pe parcursul zilei, este esențial un anticearcan care acoperă acele pete. Folosirea degetelor va fi cea mai eficientă atunci când vizați zone localizate și vă va ajuta să încălziți produsul pentru a vă ajuta să îl aplicați perfect pe pielea dumneavoastră. Este necesară spălarea temeinică a mâinilor înainte de utilizare pentru a preveni pătrunderea bacteriilor în pori.

Pielea înroșită

Dacă doriți o acoperire completă pentru întreaga dvs. față, atunci pensulele plate Kabuki sunt instrumentul pentru dvs. Aceste perii dense absorb o cantitate minimă de fond de ten în peri, ceea ce înseamnă că se aplică mai mult produs pe piele. Cum se aplică fond de ten cu o perie kabuki? Începeți prin aplicarea fondului de ten pe partea din spate a mâinii, apoi ștergeți doar vârfurile perilor în îmbrăcăminte. Aplicați-l pe piele cu mișcări circulare. Concluzia este să aplicați produsul pe piele, nu să-l frecați. Acest lucru va permite substratului delicat să se așeze pe porii dvs. și să vă ofere un finisaj complet, dar natural.

Piele poroasă

Simulează un aspect aerograf cu o perie de lustruit rotunjită . Această perie vă permite să aplicați fond de ten uniform și ușor, astfel încât să nu se așeze în pori. Perii lungi și largi funcționează pentru a ridica excesul de machiaj, astfel încât pielea să nu pară estompată și să nu aibă urme. Aplicați fundația pe față cu mișcări circulare pentru o pânză netedă, aerografată.

Piele normală

Pentru un aspect natural, ai nevoie de pensule plate pentru fond de ten – cel mai bun prieten al tău. Au suprafețe mai largi care permit o răspândire ușoară a fondului de ten fără a pierde prea mult produs, în timp ce designul mai rotund și mai pufos al periilor facilitează și mai mult aplicarea. Desigur, pensula ta este la fel de bună ca machiajul pe care îl folosești.