Înfruntă vara într-o pereche de pantofi pentru bărbați de la Felamo

Atunci când vine vara, bărbații sunt din start defavorizați în ce privește încălțămintea. Puțini sunt cei dispuși să dea o șansă confortabilelor sandale, considerate adesea mult prea feminine, deși există modele sport foarte potrivite pentru ei.

Totuși nu e cazul să vă descurajați: dacă țineți foarte mult la ideea de masculinitate și nu doriți să faceți concesii în acest sens, aveți de ales între destule tipuri de pantofi de vară pentru bărbați, concepute din materiale ușoare și cu un design care lasă piciorul să respire. În acest articol o să vă prezentăm câteva oferte pe care vi le-a pregătit Felamo ca să înfruntați mai ușor vara.

Tendințele verii

Nici în această vară, mocasinii nu s-au demodat: comozi și supli, sunt perfecți atât pentru plimbări ușoare în oraș, cât și pentru o ținută casual la birou. Este adevărat că la origine au fost pantofi sport folosiți pe puntea vaselor de agrement (boat shoes), dar între timp au ieșit din domeniul navigației și pot fi văzuți pe toate străzile. Au devenit din nou cool!

Simte-te confortabil într-o pereche de pantofi de vară pentru bărbați de la Felamo

Felamo nu i-a neglijat pe bărbați în sezonul de vară și a selectat o gamă diversă de pantofi de vară, pentru toate gusturile și stilurile. Veți găsi pe site-ul nostru o diversitate de modele moderne, cu perforații și talpă flexibilă, care lasă piciorul să respire.

Pentru o ținută urbană casual, recomandăm în primul rând încălțămintea din material textil, practică, dar rezistentă.

Pentru cei care lucrează la birou și nu pot renunța la ținuta oficială, am pregătit modele elegante, stil business.

Dacă sunteți adepții stilului elegant, atunci alegeți o pereche de pantofi Oxford din piele ecologică sau orice alt model în stil britanic. Nu aveți cum să dați greș!

Bărbații cărora le place stilul retro, vor fi satisfăcuți de pantofii de vară în două culori (portocaliu și alb; sau alb și negru), cu fermoar lateral. Sunt de inspirație interbelică.

Dacă petreceți mult timp la volan, mocasinii sau tenișii de vară din pânză sunt alegerea potrivită.

Dacă faceți multă mișcare (nu neapărat sport), mizați pe încălțămintea din piele moale de vițel sau vacă, cunoscută pentru flexibilitatea ei.

Nu ignorați totuși nici oferta de sandale pentru bărbați. Aruncați o privire peste oferta Felamo și sigur veți descoperi ceva care să se potrivească stilului dumneavoastră (modele închise sau decupate, cu fermoar ori scai etc.). Dacă mergeți la plajă, chiar nu aveți cum să le evitați.

Intrați pe www.felamo.com, cercetați oferta de pantofi de vară pentru bărbați și faceți alegerea potrivită pentru sezonul care tocmai a început.