Ce să îi oferi unei prietene pentru o zi de naștere

S-ar părea că ar putea fi mai ușor decât alegerea unui cadou onomastic pentru iubitul tău. Până la urmă, știi totul despre ea, petreci mult timp împreună, discutând despre bucurii și griji, despre visele și dorințele ei. Dar tocmai pentru că îți cunoști iubita mai bine decât oricine, îți poate fi atât de dificil să alegi un cadou pentru ea.

Desigur, poți pur și simplu să o întrebi ce ar dori să primească de la tine de ziua ei, dar nu va fi o surpriză. Dar este atât de frumos să despachetezi un pachet sau o cutie, fără să știi ce există și să anticipezi plăcerea.

Așadar, pentru început, ține cont de hobby-urile prietenei tale. Multe fete moderne sunt pasionate de  dans, sport. Prin urmare, un cadou legat de un hobby poate fi o opțiune aproape perfectă. Apropo, o carte legată de hobby-uri, pe care o puteți achiziționa consultând librăria, poate fi un cadou bun.

Dacă prietenul tău iubește confortul, iar cu dragoste și interes se ocupă de decorul propriei case, îi poți oferi un mic lucru care ar completa sau decora interiorul apartamentului ei. Dar, desigur, acest lucru este posibil numai dacă tu însuți ai abilități bune de gust și design, altfel cadoul s-ar putea să nu se încadreze în niciuna dintre camere.

În cazul în care prietena ta este o adevărată obișnuită, iar în momentul în care, ca nimic altceva, este interesată de creșterea carierei, petrece mult timp pe drum, orice are legătură cu lucrul la birou, cu confort în timpul conducere – un stand interesant pentru un telefon mobil sau un alt accesoriu pentru birou, o cană încălzită pentru mașini. Multe dintre aceste produse sunt oferite de numeroase magazine. 

Există și lucruri care nu merită oferite. De exemplu, nu-i oferi prietenei tale o cremă pentru riduri pentru a 35-a aniversare. Cadourile dulci – dulciurile sau ciocolata scumpă nu trebuie să fie date unei fete care dorește să slăbească – cadoul dvs. poate fi interpretat ambiguu. De asemenea, nu merită să dai un cățeluș, pisoi sau alte animale, chiar dacă ai auzit de la prietenul tău cum îi place unei rase particulare de câine sau pisică. Același lucru este valabil și pentru florile din ghivece – dacă apartamentul prietenului tău nu are o singură plantă, atunci pur și simplu nu îi place să aibă grijă de ele, iar un astfel de cadou viu o va împovăra doar.

Și, desigur, cel mai important lucru într-un cadou este că acesta să fie ales cu dragoste și dat din toată inima!