Cele mai bune exercitii pentru fese!

Una dintre cele mai importante parti ale corpului, indeosebi pentru femei, sunt fesele. Orice doamna sau domnisoara viseaza la fese tonifiate, iar acest lucru este posibil prin efectuarea unor exercitii destul de simple, care trebuie urmate insa, in mod regulat.

In paralel cu aceste exercitii, trebuie sa sa aveti totodata o dieta echilibrata, care sa nu contina prea multe calorii. Doar un stil alimentar sanatos, combinat cu exercitii specifice pentru fese, pot da rezultate uimitoare, in doar cateva luni!

Unde se pot face exercitii pentru fese?

In confortul propriei locuinte: probabil multi dintre voi nu au timpul sau banii necesari pentru a merge la sala de cateva ori pe saptamana, asa ca, puteti realiza exercitiile acasa, pentru ca in mediul online veti gasi toate informatiile si miscarile specifice necesare.

La sala: pentru cei care isi doresc sa lucreze cu aparate specifice si, mai ales, sub supravegherea unui antrenor specializat, salile de exercitii sunt ideale. Un avantaj al acestora, il reprezinta tocmai acea persoana care va ajuta si va stimuleaza sa lucrati mai mult si sa ajungeti la rezultatele dorite intr-un timp destul de scurt.

Exercitii pentru fese – de incercat acasa

Genuflexiuni: nu va ganditi neaparat la cele clasice, invatate la scoala, ci la unele putin mai dificile, care se realizeaza cu picioarele departate. In cazul acestora, varfurile picioarelor vor fi indreptate spre exterior, si, tinand picioarele permanent departate, va trebui sa coborati bazinul cat de mult puteti iar apoi reveniti in aceeasi pozitie din care ati inceput.

Genunchiul la piept, culcat pe spate: acest exercitiu este unul dintre cele mai dificile, indeosebi pentru incepatori. Practic, trebuie sa stati culcati pe spate, cu mainile pe langa corp. Ridicati bazinul ajutandu-va de picioare, iar apoi indoiti piciorul si incercati sa aduceti genunchiul indoit, cat mai aproape de piept. Este recomandat sa faceti un set de 10 – 15 miscari maxim, pentru ca pozitia este foarte eficienta dar si dificila, si nu este nevoie de un numar mai mare de miscari.

 Exercitii pentru fese – de realizat la sala

Mers fandat cu greutati in maini: mersul fandat este extrem de eficient daca se realizeaza in combinatie cu greutati potrivite pe care sa le tineti in maini. Astfel, muschii se vor incorda mai mult la ridicare si vor fi lucrati cu succes. Este un exercitiu destul de simplu si trebuie doar sa aveti grija sa nu depasiti varful piciorului din fata, cu genunchiul iar talpa piciorului sa fie mereu complet intinsa pe podea.

Genuflexiuni cu haltera: acest exercitiu este dedicat persoanelor care fac deja in mod constant miscare fizica. Este destul de dificil pentru incepatori, insa rezultatele pot fi cu adevarat uimitoare. Practic, va lasati in jos si puneti haltera pe spate, imediat sub gat, avand grija ca talpile sa fie la nivel cu soldurile. Apoi, va ridicati si va lasati in jos din nou, incercand sa coborati cat de mult puteti, pentru ca posteriorul sa fie intens lucrat. Pentru acest exercitiu, mai ales la inceput, sunt de ajuns 6 – 10 genuflexiuni. Cel mai importat este sa nu ridicati o greutate mai mare decat va permite corpul si sa aveti o pozitie corecta!