Biorezonanta – o terapie complementara controversata!

Cu siguranta multi dintre voi, daca nu au incercat inca sedinte de tratament prin biorezonanta, cel putin au auzit de aceasta practica moderna si revolutionara. In zilele noastre, tot mai multi oameni ce sufera de anumite afectiuni, schimba metodele traditionale de vindecare – medicina conventionala practic, cu diferite terapii complementare.

Biorezonanta – definitie si mod de functionare

Biorezonanta – este o terapie inclusa in medicina complementara, total nedureroasa, ce are capacitatea de a diagnostica si a trata diferite boli, pana la ameliorarea acestora ori chiar pana la vindecarea completa.

Modul concret de functionare a acestei terapii, este urmatorul: stiati sau nu, organismul ( prin intermediul tesuturilor, celulelor etc. ) emite semnale electromagnetice sub forma de oscilatii. Sunt testate nu mai putin de 40 de puncte care sunt amplasate pe maini si pe picioare, iar acestea sunt in conexiune cu sistemele corpului si cu anumite organe. Cu ajutorul aparatului de biorezonanta se masoara valorile acestor puncte iar cele care indica un grad ridicat de markeri de stres, sunt ulterior tratate. Oscilatiile nesanatoase, ca sa spunem asa, sunt inversate cu ajutorul biorezonantei si sunt retransmise bolnavului sub forma de energie vindecatoare.

 Chiar daca biorezonanta tine de medicina complementara, tot un medic acreditat este persoana cea mai potrivita care sa ofere un diagnostic corect si care sa va spuna daca acest tip de terapie este sau nu bun in cazul vostru!

Avantajele biorezonantei

Desi este o practica controversata, totusi sunt recunoscute unele avantaje ale biorezonantei, precum:

– capacitatea de a depista anumite boli, din timp, ca de exemplu cancer, tumori etc. Acest lucru este poate cel mai important avantaj al biorezonantei, care, in unele cazuri, poate sa faca diferenta dintre viata si moarte;

– la momentul actual este cea mai precisa metoda de depistare a unei boli, avand un procent de acuratete de 80 – 90%;

– practica este suta la suta sigura, neinvaziva si, in special nedureroasa, astfel ca poate fi aplicata inclusiv copiilor sau batranilor si nu este necesara nicio pregatire specifica inainte de terapie;

– tratamentul prin biorezonanta este destul de accesibil din punct de vedere financiar si va reprezenta o economie de bani si timp pentru pacient, deoarece ofera destul de repede raspunsuri care in mod normal s-ar obtine dupa multe vizite la doctor si multi bani cheltuiti pe numeroase analize.

Afectiuni ce se pot trata cu ajutorul biorezonantei

Aceasta terapie poate inlocui complet ori poate ajuta ca tratamentele clasice sa fie mai eficiente, in caz de: insomnii, alergii, boli de inima ori tulburari hormonale.

Totodata, poate fi utilizata pentru tratarea: migrenelor, afectiunilor dermatologice precum acnee, dermatite, cuperoze ori chiar a unor boli hematologice si oncologice.

De asemenea, biorezonanta se foloseste eficient in urmatoarele cazuri: dezechilibre endocrine precum infertilitate si obezitate, tulburari metabolice, oboseala cronica, afectiuni reumatice si inflamatorii.

Se utilizeaza terapia prin biorezonanta inclusiv pentru dezechilibre emotionale, pentru ca actioneaza si la nivel psihic, indeosebi in urmatoarele cazuri: anxietate, atacuri de panica, dependenta de alcool si tutun ori chiar dependenta de anumite medicamente.

Este cunoscut faptul ca biorezonanta echilibreaza sistemul imunitar, stimuleaza eficient abilitatile fizice si intelectuale si mai mult decat atat, contribuie la inbunatatirea aspectului fizic. Daca va simtiti bine in interior, acest lucru se va vedea cu ochiul liber la exterior!

Biorezonanta – contraindicatii

Biorezonanta are o singura contraindicatie si anume: nu poate fi aplicata persoanelor care au stimulator cardiac de tip peacemaker. Este singura categorie de pacienti careia nu ii este indicata sub nicio forma tratamentul prin biorezonanta.