Eficienta unui aparat pentru curatare faciala

In ultimii ani, piata aparatelor pentru curatarea tenului a luat o mare amploare la noi. Tot mai multi oameni, femei sau barbati aleg acest mod modern de a-si pastra tenul curat si frumos. Asadar, firmele producatoare au observat rapid potentialul acestor produse si au inceput sa creeze aparate pentru curatarea tenului, din ce in ce mai performante si mai complexe.

Ce presupune de fapt utilizarea unui aparat pentru curatare faciala?

Practic, aparatul pentru curatarea tenului, elimina zilnic factorii externi daunatori la care pielea tenului este expusa permanent! Ma refer la: praf, poluare ori celule moarte. Toti acesti factori astupa porii, cauzeaza imbatranirea prematura a pielii si deterioreaza sanatatea acesteia.

Avantajele utilizarii unui aparat pentru curatarea tenului

Presiunea este mentinuta constant, iar fata de curatarea manuala, acest aparat poate sa curete tenul chiar si de 10 ori mai repede si, credeti sau nu, i s-a dovedit eficienta si in ceea ce priveste micile imperfectiuni ale tenului, pentru ca le trateaza si poate stimula vindecarea!

Prin folosirea unui aparat de curatare a tenului, va puteti bucura in acelasi timp si de un masaj extrem de placut, care stimuleaza circulatia sanguina si relaxeaza muschii fetei.

Totodata, il puteti folosi si pentru aplicarea cremei faciale, pentru ca datorita masajului profesionist, aceasta va fi mult mai repede si mai bine absorbita de piele!

In timp, cu utilizarea constanta a acestui aparat, pielea va capata un aspect mai frumos, mai luminos si vizibil mai curat!

Tipuri de aparate pentru curatarea tenului

Primul lucru asupra caruia trebuie sa va hotarati, este cu siguranta tipul de aparat pentru curatarea tenului, pentru ca pe piata sunt cel putin patru sisteme diferite de functionare pentru astfel de aparate si anume:

peria manuala: daca faceti parte din categoria persoanelor cu ten sensibil sau daca suferiti de acnee, peria manuala este cea mai potrivita pentru voi, deoarece puteti controla personal intensitatea masajului si duritatea exercitata asupra tenului;

peria cu rotatii: aceasta perie faciala are ca avantaj pretul destul de accesibil, insa folosita in mod regulat, nu are efecte prea benefice asupra pielii. Datorita rotatiilor extrem de rapide, peria va incepe sa exfolieze pielea tot mai mult, cu fiecare utilizare;

aparatul electric: cel mai bun aparat de curatare pentru ten, la momentul actual, este considerat cel electric. Are numeroase functii si ofera toate avantajele mentionate mai sus, de la gradul mare de eficienta si pana la viteza de curatare;

peria cu sistem sonic: functioneaza pe baza de pulsatii si actiunea asupra pielii este cu mult superioara, fata de cea a celorlalte aparate prezentate anterior. Aparatul ingrijeste eficient pielea si, chiar daca este mai scump, investitia merita cu adevarat, pentru ca ii va multumi chiar si pe cei mai pretentiosi clienti!

Ce functii trebuie sa aiba un aparat bun de curatare pentru ten?

Treptele de viteza – aparatul de curatare pentru ten ar trebui sa aiba minim doua trepte de viteza, pentru ca intensitatea actiunii asupra tenului, sa poata fi reglata dupa necesitate.

Sistemul de alimentare – aparatul cu acumulator este mai eficient pe termen lung si costurile vor fi mai mici dar dezavantajul il constituie faptul ca reincarcarea poate dura chiar si cateva ore!

Numar de oscilatii – in afara de peria manuala si de cea cu sistem sonic, celelalte tipuri de aparate pentru curatarea tenului, functioneaza pe baza de oscilatii. Un aparat bun ar trebui sa aiba aproximativ 9000 de oscilatii pe minut, pentru ca actiunea asupra tenului sa fie considerata eficienta.