Rochii indraznete pentru mireasa anului 2019

Sezonul nuntilor a inceput iar daca nu v-ati gasit inca rochia de mireasa ideala, am cateva propuneri pentru voi – viitoarele mirese care vor sa iasa din tipar si, de ce nu, sa socheze atat invitatii, cat si pe mire 🙂 – este stiut faptul ca partenerul nu ar trebui sa vada rochia de mireasa decat in ziua nuntii!

Asadar, am selectat trei tipuri indraznete de rochii de mireasa carora nu le lipseste elementul „ wow ” si unicitatea! Iata ce va propun:

Rochia de mireasa boho-chic

Conceptul de „ boho-chic ” este inca destul de nou aparut la noi, insa creatiile vestimentare specifice acestui stil iti taie rasuflarea! Iar daca veti cauta rochii de mireasa boho, atunci pregatiti-va sa vedeti modele cu adevarat uluitoare! Rochia de mireasa boho-chic este ideala pentru mireasa moderna, indrazneata dar, in acelasi timp, diafana, romantica si visatoare. O astfel de rochie este perfecta pentru o nunta mai deosebita – pe plaja, de exemplu. Materialele sunt vaporoase, racoroase si, la sfarsitul receptiei, va puteti plimba in rochia de mireasa, prin apa, alaturi de proaspatul sot! 🙂

Rochia de mireasa sexy – stilul „ sirena ”

Desi rochiile de mireasa in stil „ sirena ” nu sunt chiar o noutate pe piata de profil, de-a lungul anilor designerii vestimentari au dus conceptul de mireasa sexy la un cu totul alt nivel! Cartea de vizita a stilului „ sirena ” este fara doar si poate aspectul provocator al rochiei – aceasta este mulata pe corp, cu spatele gol si chiar cu slit adanc, daca nu va feriti sa fiti „ prea ” sexy in ziua nuntii, in fata rudelor.

De asemenea, designerii s-au axat foarte mult pe dantela pentru acest tip de rochie de mireasa, iar in ceea ce priveste culoarea, albul pur nu mai este demult la moda, fiind inlocuit de culori nude, roz pal etc.

Rochia de mireasa de tip „ sirena ” inca ocupa loc fruntas in topul preferintelor mireselor, insa acum, cu cat rochia este mai mulata si mai sexy, cu atat este mai preferata de viitoarele miresici care vor sa-si evidentieze perfect silueta, in cea mai importanta zi a vietii lor!

Rochia de mireasa gothic – rock

Am pastrat pentru finalul articolului, cel mai indraznet, socant si neconventional tip de rochie de mireasa, care va uimi suta la suta invitatii, personalul care se ocupa de receptie si pe oricine altcineva care va vede in ziua nuntii! 🙂

O asemenea rochie nu se regaseste prea des printre preferintele viitoarelor mirese, insa femeile ce iubesc neconventionalul si care nu se supun regulilor, cu siguranta vor alege o rochie de mireasa care sa imbine cele doua stiluri, fara sa stea prea mult pe ganduri!

Stilul gothic-rock presupune culori tari  precum rosu-sangeriu, albastru intens ori negru, la care se adauga dantela in aceleasi culori, accesorii precum tinte, lanturi, coliere statement inchise la culoare, geci de piele si… bocanci! Culoarea alba nici nu intra in discutie!  Desigur, pentru a evita efectul de „ prea incarcat ”, va trebui sa alegeti cu grija accesoriile, insa bocancii si geaca de piele pot fi purtate impreuna, fara probleme. Sunt doua elemente-cheie ce reprezinta perfect stilul si atitudinea miresei!

Puteti „ asezona ” o rochie de mireasa in stil gothic-rock cu o motocicleta sau cu mai multe, mai ales daca vreti sa aveti parte de poze si clipuri video unice, in ziua nuntii! 🙂