Spaţiile pentru toalete sunt mai ușor de modificat și de întreţinut cu o compartimentare modernă

Unul dintre cele mai importante spaţii din orice clădire este cel destinat toaletelor. Acesta va fi folosit mereu de angajați, în fiecare zi, astfel că intimitatea oferită trebuie să fie una adecvată pentru o utilizare cât mai eficientă și simplă.

În locul unor construcții mai complicate, cu ziduri și elemente de design greu de integrat în spaţiile date, se pot folosi compartimentări toalete moderne cu pereți speciali pentru compartimentări.

De la sticlă la plăci HPL sau MDF, materialele integrate în aceste compartimentări sunt de calitate, rezistente, ușor de montat în orice spaţii. Rezistenţa lor este una foarte mare, se pot demonta și remonta la nevoie pentru recompartimentări, fiecare perete poate fi fixat în elemente solide care îi asigură stabilitatea pe termen lung. Panourile pot fi finisate și personalizate rapid de firmele care le produc, asamblarea lor se face de fiecare dată la faţa locului pentru compartimentări toalete cât mai simple și mai eficiente.

Delimitări mai rapide, organizare mai simplă a spațiului dat

Fiecare toaletă va fi delimitată mult mai simplu, intimitatea celui care o folosește este garantată, spaţiile avute la dispoziție sunt suficient de mari pentru a permite o utilizare fără probleme a vasului de WC.

Pe lângă funcţionalitatea extinsă compartimentările cu panouri pentru toalete sunt de dorit și datorită aspectului estetic deosebit, dacă sunt combinate cu toaletele suspendate pot transforma spațiul atât de folosit într-unul primitor și ușor de întreţinut.

La nevoie, compartimentările își pot schimba poziția pentru diverse lucrări, se pot demonta în siguranță în doar câteva minute, structura lor nu are de suferit, la remontare toate elementele de fixare vor asigura o stabilitate ridicată. Compartimentările pentru toalete au cadre din aluminiu cu îmbinări din oţel, materialele folosite au proprietăți antibacteriene, curăţarea lor este rapidă și igiena este garantată de fiecare dată.

Și, pentru că intimitatea contează cel mai mult la toaletă panourile folosite permit și o izolare fonică bună, pentru o folosire cât mai confortabilă și relaxată a toaletelor moderne din sediul firmelor.

Companiile care realizează și montează panourile pentru compartimentări se ocupă și de proiectare, cu ajutorul unor tehnologii moderne, special adaptate pentru produse de calitate și rezistente pe termen lung.

Office Nova Concept poate pune în practică orice idei de compartimentare pentru toalete moderne

Una dintre firmele care poate transforma complet spațiul destinat toaletelor într-unul modern și cu o funcţionalitate ridicată este Office Nova Concept.

În oferta companiei veți găsi o mulțime de tipuri de pereți de compartimentare pentru toalete, rezistenţi la uzură și ușor de igienizat. Pereții sunt prinși în cadre din aluminiu de calitate superioară, îmbinările sunt din oţel, menţinând panourile din sticlă, plăcile HPL sau MDF într-o poziție fixă și sigură.

Toate materialele sunt complet finisate din fabrică, asamblările sunt făcute în spațiul de amenajat, durează puțin, interiorul obținut în acest fel fiind ușor de folosit și plăcut din punct de vedere estetic.

Office Nova Concept oferă servicii premium și livrare rapidă, proiectare specializată pentru orice tip de compartimentare și cele mai bune materiale de folosit pentru compartimentarea spaţiilor cu diverse utilizări.