Cum sa ai o nunta perfecta in 2019 ?!

Nunta este unul din cele mai importante evenimente pe care le poti avea in viata, asadar trebuie sa investesti o suma mai mare de bani pentru a avea un eveniment pe care nu o sa-l uiti niciodata. Am trecut prin acest moment, am facut tot ce era posibil pentru a nu uita niciodata aceasta zi, am facut tot ce a fost posibil pentru toti cei care mi-au fost alaturi, sa se simta bine si sa-i vad fericiti alaturi de mine.

Ce am facut pentru a avea o nunta perfecta ?!

  • Primul pas pe care il poti face este sa alegi restaurantul, acesta nu trebuie sa fie inghesuit dar nici foarte mare (in cazul in care aveti mai putine persoane). Trebuie sa fie plin de culoare si nu in ultimul rand sa aiba lumini, este foarte important ca localul sa aiba lumini ambientale, acestea iti pot da o energie pozitiva, filmarile sunt mult mai frumoase si distractia este mult mai mare
  • Dupa cum bine stiti, muzica, mancarea si bautura fac diferenta la o nunta si pot spune ca acesta este adevarul. Formatia trebuie sa aiba un repertoriu bogat, sa ofere muzica de calitate si sa intretina atmosfera pe tot parcursul evenimentului. Luati o formatie cu DJ, este foarte important pentru ca fac o atmosfera de zile mari.
  • In 2019 este musai sa aveti Candy Bar. Chiar daca nu am fost adeptul prajiturilor a fost musai sa-mi cumpar prajituri pentru a indulcii invitatii. Nu regret nici macar o secunda ca am ales varianta cu candy bar pentru ca aproape toti invitatii au savurat din prajiturile alese de mine. Cele mai bune au fost tartele cu fructe, acestea s-au epuizat primele.
  • Eu am avut cabina foto. Initial nu am vrut, am zis ca de ce sa mai dau 1500 lei si pe cabina foto, insa acum dupa ce a trecut evenimentul pot spune ca am facut o alegere foarte buna pentru ca toata seara a fost coada la aceasta cabina foto. Este mult pana se duc 2-3 ca dupaii vezi cum stau la coada. Efectul de turma este binevenit la un eveniment ca acesta.
  • Fotograful trebuie sa fie profesionist, sa aiba aparatura necesara pentru a avea cele mai bune cadre de la nunta. In cazul meu pot spune ca sunt foarte fericita ca am avut un fotograf experimentat, cu drona, camere de ultima generatie si o experienta vasta in fotografii de nunta.
  • Daca localul nu iti va pune la dispozitie aranjamentele locale, atunci trebuie sa contactezi o firma pentru a face acest lucru. Atentie: Nu este musai sa aveti flori naturale pe masa, credeti-ma ca nu se va uita nimeni.

Acestea sunt doar cateva din recomandarile pe care le pot da dupa nunta. Probabil sunt multe altele, insa acestea sunt esentiale pentru a avea o nunta de vis.

Pace!