Summer 2019 – Culori ale sezonului

Vara este un moment pentru culori bogate, vibrante,  pur și simplu fierbinți. Ce culori sunt în trend în viitorul sezon fierbinte? Lumea culorilor și nuanțelor actuale oferă o varietate de variante interesante și uneori chiar îndrăznețe ale nuanțelor și ale combinațiilor lor. Căror culorile ar trebui să le acorzi atenție  în vara 2019?  Designerii profesioniști identifică mai multe palete de bază, fiecare dintre acestea oferind o descriere detaliată și recomandări cu privire la modul în care și cu ce poți purta nuanțele selectate: câmpurile de aur; „Vise tehnologice”; Earth Green; „Moonlit Twilight”; „Strălucire luminescentă”; „Acustică delicată”; „Culoare fascinantă.”

Câmpurile de aur

Un set pitoresc și vibrant de culori, care permit uniunea dintre natură  și  mediul urban. Această paletă este un amestec de nuanțe de aur verde, precum și tonuri palide de flori de lamaie. O nuanță adițională  este o culoare galbenă suculentă cu pete de roz pal, ca un fum peste un câmp în zori. Acest lucru înseamnă că poți combina în imaginea ta o rochie verde-galbenă sau un costum cu accesorii galbene sau roz. De asemenea, poți alege haine din denim galben sau verde deschis. Fetele tinere pot folosi fard verde palid, sau dermatograful colorat, într-o nuanță de galben sau auriu.

Vise tehnologice

În lumea de astăzi cu o industrie foarte dezvoltată, este imposibil să se ocolească subiectul tehnologiilor complexe. La modă, acest subiect se reflectă nu numai în materiale, ci și în culori. Coloristii au adunat o gamă de culoare portocalie bogată pentru sezonul de vară (culoarea grapefruitului roșu sau portocală siciliană), cu adăugarea de tonuri violet și violet-albastru, afine. Purtarea acestei palete este ideală pentru accesorii din plastic sau pentru îmbrăcămintea care are inserții sintetice și decor cu elemente holografice sau reflectorizante. Manichiura la modă în aceste nuanțe va arăta foarte cool, iar pentru make-up combinația de roșu-portocaliu și purpuriu sau albastru, te vor face uimitor de frumoasă.

Earth Green

Verde în 2019 este, în general, destul de popular, dar în nuanțele sale cele mai neobișnuite și rare. În plus, față de verde-auriu, în tendința pentru sezonul de vară, este, de asemenea, un ton de măsline a acestei culori, și, mai mult decât  atât, un design foarte întunecat, adânc, uneori aproape maro. De asemenea,  întreaga gamă este destul de confortabilă. Pentru serile sau zilele reci, îmbracă cardigane din lână în nuanțe măslinii-maro, roșu- verde închis și pantaloni confortabili. Acțiunea paletei se extinde până anul viitor și va fi relevantă în toamnă și iarnă.