Tendințe – Tunsori la moda 2018-2019

Tunsorile la modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2018-2019 sunt un subiect fierbinte, care a devenit  deja  de interes pentru fetele care urmăresc îndeaproape ultimele tendințe din industria frumuseții. Prin tradiție, spectacolele de modă stabilesc tendința  tunsorilor și stilul pentru acest sezon. În tendință este coada, care, conform stilistilor, va deveni cea mai la moda coafura din 2019. Aceasta poate fi, fie o coadă obișnuită școlărească, fie cozi originale înfășurate în eșarfe, legate cu legături de-a lungul întregii lungimi și chiar asamblate în cilindri. Totul depinde de fantezia fiecărei fete și de dorința de a experimenta.

Tendințe 2018-2019

Părul umed nu își pierde relevanța și va triumfa în 2019, tendința devenind mult mai ”umedă”, generând un întreg val de imagini dramatice. La vârf de popularitate sunt buclele, făcând imaginea jucăușă, îndrăzneață și foarte sexy. Mai ales buclele violente cu aspect violent și pe lungimea XXL, însă buclele pot fi făcute și pe lungimea medie, atâta timp cât părul era sănătos și bine îngrijit.

Breton în trend

O atenție specială în acest sezon,  este acordată bretonului. Drept și oblic, franjurat sau perfect uniform, colorat – pentru fiecare gust. Chiar dacă nu ești gata să-ți sacrificați părul de dragul modei, poți folosi o perucă, care reprezintă și o opțiune bună. Și, bineînțeles, fetele moderne nu pot să facă față, fără accesorii avangardiste sau elegante, broșe de cap, clame, decorații cu margele, flori și pietre. Ei bine, cele mai notorii fete la modă, vor reuși să-și decoreze capul cu accesorii infantile din copilărie, de exemplu, benzi de cauciuc cu dinozauri.

Păr scurt

Cine a spus că părul tăiat scurt nu este pentru moda feminină? O alternativă interesantă sunt tunsorile extrem de scurte. Fata cu părul scurt are aspect feminin și este seducătoare și, în același timp, naivă și emoționantă, iar acest lucru atrage. Tendința modei în 2019 rupe stereotipurile, sugerând că fetele nu numai că pot să se tundă arici ca băieții, ci, de asemenea, complet rase. Multe femei au profitat cu entuziasm de propunere, pentru a obține libertate extremă, pentru a demonstra fragilitatea și neputința în imagine și, în același timp, pentru a arăta mai tânără cu cinci ani.

Dacă astfel de experimente radicale nu sunt pentru tine, atunci de ce nu încerci coafura mega fancy pixie? Câștigătoare și dinamică,  coafura pixie, de mulți ani excită mintea creativă. Este foarte răcoritoare și se adaugă imaginii piquancy. Caracteristicile tunsorilor pentru părul scurt în sezonul 2018-2019, după cum se poate vedea pe podiumuri, vor fi neochek și melirovannye.