Ținuta pentru club – Ce să îmbraci?

Ai decis să mergi la club, să îți relaxezi sufletul, să te întâlnești cu prietenii și să capeți multe impresii pozitive, dar brusc te gândești cu ce să te îmbraci în mod corespunzător și frumos. Nu îți face griji, nimic nu este complicat. Trebuie doar să alegi ținuta corectă, în funcție de specificul clubului.

Club de noapte

Prin clubul de noapte se înțelege un club în care oamenii se relaxează nu numai cu sufletul lor, ci și cu corpul lor. Acest club implică un ring de dans și, poate, chiar și striptease, ceea ce înseamnă că trebuie să te îmbraci în ținute tinerești, deoarece astfel de cluburi sunt vizitate de un contingent mai mic de adulți. Ce să porți într-un club de noapte? Încearcă să porți  haine strălucitoare care îți vor scoate în evidență silueta, în care îți va fi confortabil să dansezi și în care vei arăta puțin sexy și sfidător.

Club de interese

Dacă te duci la un club de interese, atunci trebuie să te îmbraci în consecință, în funcție de interesele clubului. Deci, dacă vizitezi un club de cowboy, ar trebui să acorzi atenție aspectului tău și să porți ceva asemănător vestului sălbatic. Dacă vizitezi un club cu muzică retro sau un club liniștit de seară, cu muzică liniștită, iar oamenii sunt în cea mai mare parte bogați și adulți, atunci te poți îmbrăca mai strict, cum ar fi un costum sau o rochie de seară. Cum să te îmbraci într-un club de interese? Este simplu. Pune-ți hainele care se potrivesc intereselor (specificului) clubului.

Club intim

Nu ezita, există astfel de cluburi, deși sunt de obicei închise și greu de ajuns acolo. Ei bine, pentru a merge în astfel de cluburi, trebuie să alegi costume erotice, pe care să le îmbraci în club, și nu să mergi îmbrăcat astfel,  de-a lungul străzii.

Tinuta pentru fete și băieți

Pentru băieți. Încearcă să te îmbraci în haine confortabile pentru dans, dar în același timp este bine să fii și în trendul modei. Fetelor le plac foarte mult, blugii masculini, care pot fi ușor rupți și un tricou alb peste corp. Dintre pantofi, adidașii sport care sunt mai ușor aplatizați pe podea. În orice caz, hainele ar trebui să accentueze silueta.

Pentru fete. Fetele, ca și băieții, se simt bine în blugi strâmți, mai ales când prin fantele blugilor poți vedea pielea frumoasă a picioarelor feminine. În partea de sus poți purta un tricou sau o bluză în același gen. De asemenea, poți purta o rochie care să-ți împodobească silueta.