Ai forme pline? – Moda 2019 este în avantajul tău

Majoritatea femeilor cu forme voluminoase cred că, din moment ce nu au un parametru de model, ar trebui să poarte doar haine fără forme,  în tonuri predominant întunecate. Însă, fotografiile din revistele lucioase, conving că moda pentru fete pline în 2019, este diversă, frumoasă și plină de multe surprize plăcute.

Tendințe la modă

Industria modei este universală și ingenioasă. Vedetele celebre, cum ar fi Kate Dillon, Ashley Graham, își arată cu mândrie corpurile lor pe podiumuri și le îndeamnă pe fetele plinuțe să le urmeze exemplul. Prin aspectul lor, ele dovedesc că plinătatea, stima de sine și bunul gust pot merge mână în mână.  Te poți simți ca o regină, chiar și în ciuda imperfecțiunii trupului și a kilogramelor în plus. Principalul lucru este să aplici corect tendințele modei în imaginea ta. În 2019, stilistii de modă recomandă femeilor pline, să acorde atenție seturilor multistrat, care sunt mai mult decât relevante într-un climat în schimbare. Simțe libertatea de a te îmbrăca cu vestimentații realizate din materiale curgătoare sau, dimpotrivă, dense și uită de stereotipuri care presupun că astfel de lucruri nu merg la doamnele cu forme pline.

O altă tendință la modă sunt culorile pastel. Timp de mai multe decenii, s-a crezut că nuanțele luminoase și, în special, albul insidios adaugă volum fetelor cu forme curbate extrem de nedorite. Însă, imaginile din show-urile de modă sugerează contrariul. Paleta luminoasă va fi tendința modei și cheia pentru femeile obeze din sezonul primăvară-vară 2019. La vârf de popularitate sunt următoarele nuanțe: alb,  bej,  crem, perla gri, violet, albastru deschis. Tendința romantică continuă să fie în paleta de culori galben și roz, care dau starea de spirit excelentă și care adaugă încredere. În ceea ce privește amprentele, cea mai bună opțiune sunt dungile, și nu doar dungi verticale, ci și cele orizontale contrastante. Amprentele florale sunt foarte moderne, însă florile ar trebui să fie cât mai luminoase și mai mari. Nu trebuie să îți fie frică de fluturi, siluete montate și mâneci nestandardizate. Una dintre detaliile tendinței din 2019, este manșonul transparent.

Dulapul de bază

Stylistii au compilat o listă de lucruri la modă care trebuie să intre în garderoba de bază a unei fete cu forme pline. Dacă le ai în arsenalul tău, vei fi irezistibilă în orice situație. Un cardigan ușor și fără butoane este o adevărată mântuire pentru doamnele timide. Pentru sezonul de primavară-vară se va potrivi modelul alungit fără mâneci, un guler ușor care va așeza în jos părțile verticale în mod natural si ușor. Un astfel de cardigan, îți va face o siluetă perfectă și se potrivește la o rochie. În sezonul rece ai nevoie de un cardigan ușor din suede subțire sau spandex. Poți să-l poarți cu blugi sau pantaloni ușor adunați pe picior.