Moda și frumusețea ochilor – Tendințe 2018-2019

Tendințele de frumusețe prezentate la Fashion Weeks, sunt în mare parte dificil de implementat în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, femeile moderne  ar putea lua câteva idei de make-up. Nu se poate spune că machiajul la modă al sezonului toamna-iarnă 2018-2019 este conceptual diferit față de tendințele de anul trecut, dar artiștii de machiaj ne-au pregătit câteva surprize. Iată câteva tendințe fierbinți de toamnă-iarnă, prin care poți crea un machiaj mega cool.

Machiaj asimetric

Astăzi, nimeni nu mai este surprins de o pereche de cercei avangardiști sau de o ținută îndrăzneață, însă, poți fi surprinsă de unele fete mai îndrăznețe care știu  să folosească rujul în culori contrastante în imaginea lor de frumusețe. Machiajul asimetric câștigă cu siguranță încrederea și sugerează să te îndepărtezi de fundamentele canonice ale machiajului, să experimentezi ceva nou, să nu te temi să-ți exprimi personalitatea și să te distrezi. Urmând exemplul frumuseților de pe podium și a artiștilor de machiaj, femeile frumoase ar trebui să urmeze tendința de amestecuri și să aleagă ceea ce este potrivit pentru ele. Pentru bucuria fetelor, simetria nu mai este baza machiajului. Nu mai trebuie să suferi, nu trebuie să mai trasezi săgeți identice pe ambele pleoape, ci trebuie să folosești nuanțe contrastante de ruj, farduri sau îți poți decora cu umbre și săgeți, doar un singur ochi.

Săgeți

Săgețile nu își pierd niciodată relevanța, iar sezonul viitor nu va fi o excepție. Expozitiile de moda au dovedit că în tendință  sunt săgețile speciale, așa că nu pierde timpul și începe-ți antrenamentul pentru a întâlni noul sezon complet pregătită. Potrivit artiștilor make-up, chiar și machiajul cel mai banal poate fi adus la un nou nivel, dacă folosești sclipici. De exemplu, săgețile negre largi și lungi,  vor arăta neobișnuit de impresionante și îndrăznețe dacă le vei adăuga strălucire și pietre de argint. Acest machiaj va fi deosebit de relevant pentru Anul Nou.

Finisând încă o coadă dintr-o săgeată familiară, poți obține o versiune la modă a unui machiaj clasic – două săgeți subțiri, desenate cu un tus de pleoape sau un creion dermatograf. Săgețile clare și ascuțite, în stil retro, creează o imagine magnifică în contrast cu buzele strălucitoare și pielea perfect curată. Atenție însă,  săgețile trebuie să fie impecabile. O altă modalitate de a diversifica make-up-ul este să folosești tuș de pleoape în orice altă culoare decât negrul. Săgețile strălucitoare albastru, alb, burgund, galben arată neobișnuit și  adaugă imaginii chic și carismă.