Moda pantalonilor – în trend în sezonul 2018-2019

Pantalonii eleganți, ca o componentă indispensabilă a dulapurilor moderne ale femeilor,  pentru zilele de sărbătoare au intrat din nou în atenția celor mai importanți designeri de modă din lume. Iar acum, se știe exact cum arată pantalonii la modă din anul 2019, care din nou vor ajuta fetele și femeile care doresc să fie în tendință, să creeze stiluri reale și interesante pentru sezonul de vară și iarnă. Schimbarea anotimpurilor este un motiv excelent pentru a-ți actualiza dulapul și pentru a-l completa cu lucruri elegante, care nu numai că te vor ajuta să faci față frigului, ci și să adăugi chic și carisma imaginii.

Tendințe: culori și materiale

Colecțiile designerilor celebri, au fost demonstrate la Săptămâna Haute Couture de la Milano, Paris și New York, fiind destul de convingătoare: în această toamnă, pantalonii iau forme extreme.

Culoarea pantalonilor feminini la modă în 2019, este cărămida, culoarea ierbii, negru, maro, cafea cu lapte, alb, roz închis, gri, crem, argintiu, auriu, perlă, gri și lime, violet, portocaliu, ciocolată, lamaie, albastru, negru, roșu, albastru închis, verde, crimson, măslină, galben, kaki, violet-albastru, muștar.

Stofa: piele mată, piele umedă (vinil), țesătură strălucitoare, denim, piele de căprioară, satin, tricotaje colorate,  lână, stofă, polistiren.

Imprimeuri: carouri mari și mici, tartan, dungi, leopard, zebră, imprimeuri mixte colorate, mozaic geometric, motive etnice, piele reptilă, model floral, modele alb-negru, valuri multicolore strălucitoare.

Tendințe-  forme și croieli

Pantalonii cu vedere la gleznă, care au  stabilit tonul în anotimpurile anterioare, și-au pierdut relevanța, lăsând loc pantalonilor lungi până la podea. Stilistii asigura că,  cu cât sunt mai lungi pantalonii, cu atat mai mult sunt la modă. Fie că este vorba de un model mai strâmt sau unul mai larg,  lungimea pantalonilor ar trebui să ascundă tocurile. Paradoxal, cea mai recentă tendință, sunt pantalonii lungi care se îngustează în jos și formează un acordeon.

Pantaloni de seară

Opțiunile de seară sunt luxoase, din țesături metalice care curg. La vârf de popularitate sunt modelele de catifea, decorați cu elemente decorative rafinate. Pentru a fi utilizați în viața de zi de zi, îi poți combina cu jachete sport, tricouri, adidași. Pantalonii largi din tweed, lână sau cașmir, sunt la modă,  fiind introduși de casa de modă Chanel – în afara competiției. Pantalonii trebuie să se potrivească confortabil și să fie largi pe toată lungimea. Lățimea piciorului poate fi obținută prin pliuri suplimentare sau pense pe talie.

Pantaloni clasici

În ceea ce privește pantalonii clasici drepți, ei au, de asemenea, un loc în sezonul de toamnă-iarnă 2019, dar cu anumite caracteristici. O atenție deosebită trebuie acordată detaliilor la modă, cum ar fi o potrivirea medie, pense, buzunare laterale, manșete în partea de jos sau răsuciri, baza îngustă.