Cizme în trend – moda 2018 – 2019

Noul sezon a început foarte curând. Este momentul să lași sandalele preferate în colțul dressingului și să mergi  în căutarea unei noi perechi de cizme la modă. Este mult mai dificil să alegi încălțămintea pentru toamnă și iarnă, deoarece există mai multe cerințe pentru aceasta. Ar trebui să fie nu numai frumoasă și la modă, dar și practică, astfel încât să țină cald, să fie rezistentă la uzură, universală în stil și culoare. Pentru a cumpăra cizme la modă pentru sezonul 2018-2019, ar trebui să te orientezi după prezentările celor mai recente colecții, ale celor mai renumite branduri.

Tendințe la modă

O caracteristică distinctivă a modei din ultimii doi ani, este stabilitatea. Într-adevăr, dacă te uiți la colecțiile din sezoanele recente, poți să înțelegi că există foarte puține inovații, tendințe, cum ar fi încălțămintea fără toc, și care se deplasează de la sezon la sezon,  esența rămânând aceeași. În sezonul toamna-iarnă 2018-2019, motivele futuriste, eclectismul, mozaicul și clasicul calm, rămân în tendință. Colecțiile sunt atât de diverse încât este dificil să se identifice anumite trăsături comune. Motto-ul din acest sezon: „Poți fi oricine dorești!” Trăim într-un moment în care frontierele sunt șterse. Totul este la modă, important este ca tu să te simți comod și să fii la modă. Alege ceea ce îți place și în ce te simți  cel mai bine.

În trend, metalicul primează

Nuanța metalică este atât de mult iubită de designeri,  încât o încorporează în colectiile lor de la sezon la sezon. În sezonul  2018 -2019, cizmele de aur și argint vor fi relevante pentru cel puțin încă un an. Mai mult decât atât, în colecțiile anterioare, hainele și cizmele erau în cea mai mare parte argintii, dar toamna aceasta, casa de modă Chanel a decis să parieze pe auriul de toamnă. Colecția Karl Lagerfeld este îmbibată cu melancolie de toamnă. A fost creată în tonurile tradiționale ale acestui sezon, adică  maro, portocaliu și bronz.

Entourage adecvat – nuanțe de toamnă

Modelele de cizme sunt frumoase, în tonuri aurii, și poți merge cu grație pe covorul de frunze căzute pe astfalt. Cizmele sunt nobile, frumoase, elegante. Karl în colecția sa, a revenit la moda auriului vintage.  Cizmele cu efect metalic arată armonios în imagini, cu un haina la modă de culoare gri, o mantie de piele sau o rochie într-o nuanță răcoroasă. În colecția  Albertei Ferretti, poți vedea aspectul argintiu în totalitate, ceea ce înseamnă că cizmele ar trebui să fie o continuare a întregii imagini. Însă,  acestea sunt doar pentru cele mai curajoase fete și pentru ocazii speciale.