Outfit pentru noul sezon 2019 – rochii

Anul Nou este sărbătoarea cea mai magică și cea mai preconizată, planificarea și pregătirea ei adesea nefiind mai puțin plăcută decât sărbătoarea însăși. Unele femei preferă să se gândească la fiecare detaliu în prealabil, iar altele încep să se gândească unde să organizeze Anul Nou 2019 și ce fel de îmbrăcăminte să poarte la petrecere.

Yellow Pig Pig – simbolul anului 2019

Simbolul anului 2019 va fi Yellow Pig Pig, care are propriile caracteristici speciale. Pentru primele secunde ale anului 2019 și pentru a avea succes, este important să alegi culoarea potrivita pentru rochie și accesorii pentru Anul Nou. În acest an, sunt în tendință, toate nuanțele gamei de galben-portocaliu, cum ar fi: galben  nisipos, galben luminos, lămâie, portocaliu intens, teracotă,  cafea deschis, maro profund. Pentru cunoscătorii modei clasice, elegante vor fi întotdeauna relevante culorile alb și negru.

Cele care doresc să atragă atenția asupra bulinelor și să arate foarte luxos, pot opta pentru cele mai populare nuanțe din paleta Panton:  ultraviolet saturat misterios, delicata petală de crocus,  nuanța roz delicat de primăvară,  mac roșu exploziv și pasional. Stofele în nuanța argintului, aurului, platinei sau bronzului sunt tradiționale pentru sărbătorile de Anul Nou. În același timp, în 2019 poți folosi în siguranță elementele strălucitoare ale altor nuanțe: roșu, seleniu, albastru.

Ținuta de Revelion

Dacă petrecerea de Anul Nou 2019 ar trebui să aibă loc sub forma unei sărbători magnifice, cea mai bună rochie pentru o fată, este cea de seară. În funcție de locul petrecerii,  poți îmbrăca o rochie elegantă maxi, o rochie neagră scurtă în stilul Chanel,  pantaloni diafani de lungime medie.

Rochie lungă de seară

Pentru petrecerea de Anul Nou este indicată rochia de seară. Nu ezita să cumperi o rochie luxoasă până la podea. În acest sezon sunt relevante atât modele monofonice, cât și variante bogat decorate cu amprente, broderii sau paiete. În trend, se află combinația dintre cele mai bune dantele cu țesături luminoase, precum și decorarea cu blănuri naturale și pene exotice. Punctul culminant al modelului 2019, poate fi un neckline adânc care deschide curba elegantă a spatelui, iar fusta cu fantă înaltă sau asimetrică.

Rochia în stilul strict

Vrei să arăți elegant, dar în același timp serioasă? Alege o rochie scurtă, versatilă, albă sau albastră. În acest caz, nu uita că te afli la o petrecere  și asigură-te că ți-ai aplicat  elemente strălucitoare sub formă de eșarfă colorată, pantofi, poșetă sau mănuși.

Rochia fluffy de lungime medie

Pentru fetele tinere, aceasta va fi cea mai populară rochie, pentru că un astfel de model subliniază perfect eleganța siluetei, interferând cu dansul și distracția. Materialul acestor rochii poate fi cu buline sau imprimeuri florale.