Stiluri la modă – Ce rochii poți purta în sezonul 2018-2019

În sezonul de toamnă-iarnă 2018-2019, designerii ne oferă din nou o șansă pentru o nouă imagine. Rochii, această îmbrăcăminte specială pentru femei, în acest sezon este foarte relevantă. Unii susțin că feminitatea a ajuns în cele din urmă în garderoba femeii, alții susțin contrariul. Rezultă că toți percepem frumusețea și alte trăsături ale vieții în moduri diferite. Rochia din colecțiile sezonului toamna-iarnă 2018 – 2019 este asimetrică și mai puțin extravagantă, și, chiar și cele mai conservatoare fashioniste o pot încerca. Designerii dau drumul stilului retro, unde siluetele devin trăsături flexibile, fine și sofisticate.

Rochii lungi, rochii scurte

Rochiile lungi continuă să trăiască atât pe podium, cât și în dulapurile doamnelor, fiind purtate de femei de toate vârstele. Florile frumoase, ansamblurile cu mai multe niveluri creează popularitate pentru imaginile țărănești. Stilul rochiei din noul sezon,  expune fetele la limite mai acceptabile, iar acest lucru se datorează designerilor care au prevăzut o perioadă rece de toamnă-iarnă. Dacă rochiile lungi au devenit și mai lungi, rochiile mini, au devenit mult mai mini.

Adevărul este că tendințele modei ne-au fost deja cunoscute din sezonul trecut, însă majoritatea designerilor, folosind toată imaginația lor, au prezentat interpretări și modele complet diferite, mai mult decât au făcut-o înainte. Pentru sezonul toamnă-iarnă 2019, rochiile sunt modele închise, iar acest lucru este plăcut. Mulți designeri acceptă că moda modestă există și va fi întotdeauna. Prin urmare, în sezonul de iarnă, femeile modeste vor găsi o rochie frumoasă pentru ele.

Stiluri ale rochiilor

Asimetria. Asimetria va rămâne cu siguranță în noul sezon, dar va fi mai elegantă, cu o croială fantezistă sofisticată, cu o combinație de țesături diferite, contrastante sau monocromatice și cu o combinație de texturi diferite. Multe modele dau impresia unei opere de artă.

Rochiile în stilul de lenjerie în sezonul rece se încadrează în mod natural în categoria rochiei de seară. În versiunea de zi cu zi, designerii oferă rochii din in, folosind stilul multi-strat. Deseori, există o combinație interesantă de pantaloni, bluze sau cămăși.

Rochii voluminoase. Volumul rămâne în continuare în căutare atât de designeri cât și de fashioniste. Multe femei cu forme magnifice, au simțit deja confortul unei rochii voluminoase cu bufe multi-strat, care amintesc de stilul țărănesc. Cu o astfel de rochie, fiecare femeie cu forme pline, se va simți încrezătoare, pentru că nu trebuie să îi fie teamă că cineva din spate sau din lateral va vedea ceva în plus. Designerii prezintă modele diferite. De exemplu, în colecția Vivienne Tam poți găsi modele luminoase și colorate, asemănătoare costumelor în stil Stella McCartney sau rochii libere cu elemente de dantelă în nuanțe pastelate.