Poartă blugi și fii în tendințe în sezonul 2018-2019

Jeans-ul – elementul preferat de îmbrăcăminte pentru fiecare fashionista. Scurți, lungi, în stilul grunge, cowboy în stilul anilor `70, fiecare sezon având creațiile sale. Am decis să colectăm unele dintre cele mai relevante tendințe din sezonul 2018-2019.

Blugi tăiați (rupți)

Se combină perfect cu o varietate de opțiuni de top-uri și pantofi, și vor fi baza pentru o imagine elegantă. Blugii tăiați pot fi în nuanțe clasice, cu scuffs, precum și cu găuri decorative. Acest model este potrivit în special, pentru fetele care doresc să-și sublinieze eleganța gleznelor sau, dimpotrivă, să distragă atenția de la șoldurile imperfecte. Blugii tăiați vizual, pot să lungească picioarele și pot să concentreze privirea pe pantofi. În acest caz,  nu ezita să încerci cele mai spectaculoase modele. Albastru închis, albastru deschis, negru sau alb, rupți sau brodați cu fire colorate, cu talie înaltă sau blugi slim, subliniază toate avantajele imaginii. Însă, de asemenea, sunt capabili să sublinieze toate neajunsurile, așa că încearcă un astfel de model cu mare grijă. De asemenea, atunci când îi alegi, acordă atenție buzunarelor. Buzunarele simple pe blugi vor sublinia silueta, vor ridica vizual fesele și vor îngusta șoldurile. Este mai bine dacă bluzele sunt mai largi, astfel încât să te simți confortabil în această ținută.

Blugi cu margine cu franjuri

Acești blugi stranii sunt una dintre tendințele care nu și-au pierdut poziția din primăvară și se îndreaptă cu încredere spre sezonul de toamnă-iarnă. Poți purta blugi cu bluze de bumbac, o combinație de tricou și jachetă, bluze elegante și  balerini, ponchouri și accesorii în stil etnic, cu jachete de piele, accesorii în stil militar sau lucruri cu imprimare animalistică, aceștia oferind  posibilitatea de a experimenta la nesfârșit.

Blugi Skinny

Blugii Skinny sunt întotdeauna relevanți, așa că  au fost și sunt iubiți de toate femeile la modă. Nu-i de mirare, deoarece au atâtea  virtuți: loose fit, talie înaltă, scuffs spectaculoase. Și îi poți purta cu lucruri în orice stil. De exemplu, adăugă o cămașă albă, adidași sau încălțăminte cu călcâi, un rucsac sau geantă de umăr și accesorii elegante. Un jumper luminos va adăuga starea de spirit în viața cotidiană de toamnă și va dilua denimul monocrom.

Blugi cu talie înaltă

O pereche de blugi cu talie înaltă par întotdeauna mai eficace, decât cei cu talia joasă, deoarece nu distorsionează, ci, dimpotrivă, accentuează formele corpului. În acest sezon, uită-te la blugii cu butoane, acesta fiind un accent suplimentar care te va ajuta să-ți subliniezi silueta  elegantă.