Moda 2019 – Cardigane cu cele mai diverse tăieturi

Cardiganele la modă în 2019 au stiluri diferite. Acest tip de îmbrăcăminte este capabil să varieze în stiluri și să completeze imaginea. Designerii creează modele elegante și practice, care te vor încălzi pe vreme rece și îți vor oferi confort în serile de vară. În 2019, modelele vor diferi în funcție de lungime, culoare, material și stil. Produsele alungite fără dispozitive de fixare vor ușura imaginea, iar versiunile scurte vor sublinia silueta grațioasă. În anotimpurile care urmează, acest tip de îmbrăcăminte exterioară, în combinație cu centurile subțiri, este în mare trend. În trend, vor fi și cardiganele concise fără elemente de fixare și elemente decorative bogate. Modelele realizate în nuanțe neutre de gri, albastru și bej vor completa armonios imaginea în stilul casual.

Materiale și forme

Elegantul cardigan pentru femei, lung până în podea, se completează bine cu o rochie, fustă și pantaloni strâmți. În tendință, sunt  tăieturile asimetrice pentru cardiganele alungite. În mod separat, stiliștii notează abundența materialelor din care sunt create produsele la modă. Printre țesăturile populare pentru cardigane, pot fi identificate tricotaje, Tweed, bumbac, piele de căprioară, mohair, cașmir.

Cardiganele din tricot sunt populare. Sunt fabricate din lână caldă și pe timp rece pot înlocui o haină ușoară. Modelele tricotate din fire de bumbac, cu ornamente deschise, sunt în trend pentru perioada de primăvară-vară din 2019. Dacă ai abilitățile necesare, poți tricota un astfel de cardigan la modă, cu propriile tale andrele, și, fără a cheltui o mulțime de bani. În sezonul rece, te vei simți nu numai elegant, ci te vei și încălzi. Modelele tricotate de lână sunt excelente în acest sens. Stilurile  sezonului toamnă-iarnă 2018-2019, îți permit să alegi un obiect vestimentar atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru orice eveniment din viața ta.

Trenduri

Produsele texturate  creează un aspect confortabil și blând. Astfel de modele sunt tricotate cu elemente voluminoase, manșoane alungite, ușor strânse sau elastice. Modelele etnice, modelele geometrice și motivele orientale vor servi ca un accent pentru un aspect elegant. Pentru toamna și iarna 2018-2019 la vârf de  popularitate este modelul în stilul poncho. Pentru acest stil opțiunile de culoare sunt maro-roșu. Însă, indiferent de stil, modelele din tricotaje de culoare Marsala, arată grozav. Ultimul trend în materie de cardigane, sunt cele de culoare bej în combinație cu o rochie de piele neagră.  De asemenea, stiliștii recomandă alegerea opțiunilor de nuanțe luminoase: albastru, roz deschis, bej, gri deschis și perlă.

Margini rotunjite sau alingite

Cardiganele cu marginile  rotunjite și lungime medie din tricot dens, vor crea un aspect blând și elegant. Modelele cu o lungime maximă sunt potrivite pentru vremea de toamnă uscată. Stilul de cardigan din tricot de lungime medie cu un colț alungit reprezintă o opțiune excelentă pentru un look de toamnă și de iarnă. Cardiganele cu colțuri alungite originale,  fără mâneci cu umerii lăsați, sunt la modă în sezonul toamnă-iarnă 2018-2019. Acest tip de articol vestimentar, tăiat  în linii  drepte, cu lungimea până la jumătatea coapsei, este  capabil să ajusteze vizual silueta. În toamnă și iarnă, este de preferat să se acorde atenție produselor confecționate din tricotaje de lână fină, cum ar fi mohair.