Trădarea – Ce trebuie să faci dacă șotul te înșeală?

Trădarea – un fapt teribil pentru multe femei. Din păcate, acest lucru se întâmplă destul de des, întrebarea este cum să faci față acestei situații și să nu intri într-o depresie profundă, fără speranță. Este destul de dificil, dar și destul de posibil.

Atunci când se căsătorește, fiecare femeie presupune că o face pentru toată viața. Tocmai această iluzie nu îți permite să vezi problema în familie și, mai târziu, vei suporta în mod conștient înșelăciunea și trădarea. Desigur, este foarte dezamăgitor când îți dai seama că persoana de lângă tine te-a trădat, preferând pe alta și ascunzând acest lucru. În acest caz, este necesar, în primul rând, să înțelegi psihologia bărbaților care, de fapt, este radical diferită de cea a femeilor. Faptul că ești căsătorită, nu îți garantează că vei avea control absolut asupra unui bărbat. Cu cât îți limitezi mai mult soțul, cu atât mai mare este șansa trădării sale. Uneori, bărbatul este gata să-și demonstreze independența, iar acest lucru nu înseamnă că nu-și iubește soția.

Băbatul va încerca să-și trădeze soțoa, tocmai pentru a-și demonstra lui însuși, că este o persoană independentă. Din punct de vedere al unei femei, este dificil să gândești așa, însă este necesar să înveți din asta. Pune-te în locul lui și încercearcă să-l înțelegi. Niciodată nu-ți umili partenerul, nu îndrăzni să-l insulți și să vorbești despre defectele sale. Acest lucru se aplică în viața de zi cu zi, cu excepția cazului în care, desigur, el face lucruri nebunești. Numai atunci critica trebuie să fie adecvată.

Tradarea unică sau permanentă

Dacă trădarea în familia ta s-a întâmplat deja, trebuie să afli ce fel de trădare a avut loc. Dacă un astfel de act a fost accidental sau are un caracter permanent. Soarta familiei tale poate depinde de o astfel de analiză. Bineînțeles, vorbim despre o înșelăciune confirmată, și nu de una presupusă. Dacă afli despre o infidelitate ocazională, în care acea femeie nu înseamnă nimic pentru soțului tău, ai o șansă să îți salvezi familia. Pentru barbati, actul sexual nu are același sens sacru, ca pentru femei. Iar acest lucru trebuie luat în considerare. De ce să te desparți din cauza unei singure slăbiciuni. Încearcă să analizezi situația și să înțelegi de ce s-a întâmplat acest lucru.

Acordă-i atenția cuvenită

Psihologii spun că în niciun caz nu ar trebui să angajezi un detectiv. Însă responsabilitatea ta asupra situației, este necesară, dar numai în proporții egale. La urma urmei, nimic nu este întâmplător. Poate că în această perioadă ai fost departe de soțul tău, nu i-ai acordat atenția cuvenită, iar el nu ți-a  simțit sprijinul. Toată lumea are dreptul să facă greșeli – totuși, îi permite să-ți compromită întreaga viață. Uneori, aceste trădări aleatorii, întăresc în mod semnificativ căsnicia. Bărbatul își dă seama că ar putea pierde căsnicia  și începe să-și aprecieze chiar și mai mult soția. Dacă acționezi cu înțelepciune, poți profita de această situație. Ai o șansă reală de a schimba complet relația, de a împărtăși cu cel drag, toate greutățile și bucuriile, de a-i împărtăși ceea ce simți și cum te simți.