Fii în trend – Moda manichiură 2018-2019

Tendințele moderne de machiaj și de manichiură nu sunt un set strict de reguli, ci mai degrabă o listă detaliată de recomandări. Însă,  există tendințe care nu pot fi ignorate. Iată ce va fi relevant în sezonul 2018 – 2019, ce inovații și idei elegante pentru designul unghiilor pot atrage atenția, ce nuanțe sunt la modă și pe care să le adaugi în punga ta cosmetică.

Unghiile roșii și opțiunile clasice franceze de manichiură  sunt puțin probabil să iasă vreodată din modă. Prin urmare, pentru început, vei afla cum să faci o manichiură clasică să fie la modă.

Unghii lungi

Una dintre principalele tendințe ale modei ultimelor săptămâni, este revenirea la unghiile lungi. Unghiile scurte în formă pătrată,  sunt favorite de mult timp, însă acum, situația s-a schimbat. Cu unghii extrem de lungi, astăzi, poți vedea toate femeile care țin pasul modei, și nu numai pe Rihanna. Desigur, pentru un stil de viata activ, unghiile foarte lungi nu sunt potrivite, ci doar pentru petreceri și evenimente.

Metale prețioase

Argintiul sau auriul unghiilor sunt un alt trend pentru manichiura 2018-2019. Această tendință este ideală din mai multe motive. Este potrivită atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte, și, de asemenea, este ușor să o realizați singură. În plus, o astfel de manichiură atrage imediat atenția, și, pare și foarte delicată în același timp. Poți crea diverse imagini cu lac argintiu sau auriu în mai multe straturi, facând o manichiură cromată sau aplică o folie asemănătoare foiței de aur.

Detalii remarcabile

Manichiura cu aplicații remarcabile, este o idee câștigătoare a designerilor și specialiștilor profesioniști în domeniul manichiurii. Pentru sezonul 2018-2019, designerii în manichiură explorează cu putere, moduri complet diferite.

Manichiura nude

Luciul, umbra de trandafir prafuit, gri deschis sau manichiura albă, se potrivesc cu starea de spirit sau cu vremea. Bright lac este perfect pentru orice stil de îmbrăcăminte, orice lungime de unghii și orice ocazie. Dar dacă preferi nuanțe nud, nu ar trebui să iei prima sticluță de pe raftul în magazinului, ci să alegi cea mai bună opțiune.

Manichiura roșie

Manichiura clasică roșie,  in sezonul 2018 nu și-a pierdut popularitatea. În toamnă și iarnă, adaugă o nuanță burgundă, vin sau cireșe în punga ta cosmetică, iar mai aproape de primăvară, adaugă stacojiu sau granat. Deși aceste culori sunt în trend, nimeni nu îți interzice să faceți exact contrariul, pentru că, în primul rând, atunci când alegeți un lac de unghii, trebuie să te concentrezi asupra nuanței pielii tale.