Review: Fond de ten fluid Parisax (www.elevina.ro)

Nu ştiu alţii cum sunt, dar îmi este tare greu să mă remotivez şi să scriu pe blog. Mereu amân câteva minute/ore/zile şi apoi îmi pare rău. Aşa că astăzi dacă tot este urât afară m-am gândit să ne petrecem câteva clipe împreună.

elevina.ro

 

Înainte de Paşte vă arătam pe contul meu de Facebook (click & like) că am primit două produse de pe site-ul elevina.ro şi anume: uleiul de păr Oyster şi fondul de ten Parisax. Pentru că o să dureze ceva timp să-mi exprim părerea despre uleiul de păr chiar dacă îl folosesc după fiecare spălare (o dată la două-trei zile), astăzi vă prezint  fondul de ten Parisax.

 

LOTD elevina.ro

Ce-mi place:

 • uniformizează nuanţa tenului
 • are acoperire medie aşadar aspectul este unul natural
 • oferă tenului luminozitate cu toate că nu are particule strălucitoare
 • este minunat pentru toate tipurile de ten; al meu este mixt şi nu am avut probleme cu sebuumul
 • nu se transferă pe ecranul telefonului mobil
 • ambalajul produsului arată foarte profi

 

Ce nu-mi place:

 • nu am găsit review-uri ale produsului şi deci nu am ştiut ce nuanţă să-mi aleg: am luat-o pe ghicite şi cred că aţi observat că tenul meu este foarte deschis. Am ales nuanţa Vanilla gândindu-mă că este deschisă şi subtonul este roz. Într-adevăr, nuanţa este deschisă dar subtonul este galben.

 

Dacă v-am făcut curioase şi vă doriţi să achiziţionaţi fondul de ten Parisax îl găsiţi pe site-ul elevina.ro. Acesta costă 113 lei şi are 30 ml precum majoritatea fondurilor de ten.  De asemenea, pe site veţi găsi mai multe oferte tentate printre care cuponul de 50 lei dacă faceţi cumpărături de minimum 150 lei.

elevina.ro

You can leave a response, or trackback from your own site.

6 Responses to “Review: Fond de ten fluid Parisax (www.elevina.ro)”

 1. Anda Zelenca says:

  Il testez si eu, tot Vanilla mi-am comandat. Deocamdata sunt nehotarata in privinta lui, dar mai insist…

  Pupici!

 2. Georgi says:

  Oiii ce ma bucur ca ai revenit.Da,te scosesem de la bookmark,dar te-am re-adaugat.
  Am citit tot ce ai mai postat si ma bucur tare mult ca scrii iar pe blog.Ai fost prima bloggerita pe care am citit-o (adica de cand am descoperit faza cu blogurile) :D .
  Interesant fondul de ten,dar eu acum vreau sa il cumpar pe acela de la radiant.Am auzit ca este super bun.Cica ar fi o varianta mai misto a flower perfection de la Burjois (l-am avut si mi-a placut si de-aia acum vreau Radiant).

 3. Anda says:

  Buna, Iulia. Pe unde esti? Mi-e dor de postarile tale, sau macar sa vad un nou make-up look. Please, nu abandona blogul. Astept o noua postare cat de curand. Te pup!

Leave a Reply