Friday I’m in love…

Mi-a venit ideea acestei rubrici în timp ce citeam cartea lui Haruki Murakami. Am făcut o pasiune pentru acest scriitor pe care vi-l recomand cu dragă inimă!

 Noi toţi suntem nişte fiinţe imperfecte care trăim într-o lume imperfectă. Nu ne măsurăm acţiunile şi sentimentele cu rigla sau raportorul şi nici nu putem să trăim cu precizia unui cont bancar. (Pădurea norvegiană, Haruki Murakami)

 

YSL Haruki Murakami Hermes Zara Flower Crown

 

Pentru acest final de săptămână am ales următoarele accesorii care să-mi întregească starea de spirit:

 • Bentiță cu voaletă Flower Crowns By L (mâine găsiți toate produsele în cadrul târgului organizat de revista The One)
 • Colier statement Zara (colecția trecută)
 • Parfum Hermes 24 Faubourg
 • Rouge Pur Couture #54 YSL
Voi ce m-ai citiți și cu ce vă îmbunătățiți starea de spirit?
You can leave a response, or trackback from your own site.

8 Responses to “Friday I’m in love…”

 1. Laura says:

  Imi place tare mult ideea ta si astept cu interes si postarile viitoare. Cartea pare destul de promitatoare, am sa mi-o cumpar si eu cand ajung in tara, m-ai facut curioasa si dornica sa o citesc. Pupici !

 2. Yeeey, rubrica asta va fi preferata mea! Ma bucur mult ca esti activa pe blog, succes si inspiratie iti doresc! <3 pupici

 3. Oanna Maria says:

  Daca ai stii de cand tot zic sa-mi comand si eu Padurea Norvegiana..de la tine o stiu pt ca mai postezi pe Fb citate :D
  Am terminat Hotul de carti (Markus Zusak) si e genialaaaaaaa :x Doamne, o ador! Si filmul e super super! Eu sunt cam obsedata de ea :) ), dar merita. Pe mine ma fascineaza perioada celor doua razboaie mondiale si citesc tot ce-mi pica in mana despre ele :)
  Acum am inceput 12 ani de sclavie de Solomon Northup (am vazut si filmul ofc) – again, geniala!
  Urmeaza Divergent de Veronica Roth (deocamdata am doar primul volum), Dragul meu Turnator de Gabriel Liiceanu, Emma de Jane Austen, Tess of the D’urberville si Jocul lui Ender :D

  • Iulia Badita says:

   Am apucat sa vad deja jumatate din filmul “Hotul de carti” si de obicei nu mai citesc cartea. Pentru ca fac conexiuni si ma enerveaza :) ). Poate peste ceva vreme cand se asterne praful peste ideile din film.
   Filmul “12 ani de sclavie” mi-a placut la nebunie!
   Am cam citit tot ce mi-a picat in mana de Jane Austen si-mi place la nebunie. Tess d’Uberville am incercat sa citesc in avion, dar am adormit asa ca am abandonat-o. Cel putin pentru o perioada :) ).
   Spor la citit! :*

Leave a Reply