Secretele ascunse ale unui ondulator

Astăzi am revenit cu o nouă postare despre ondulatorul Stylist Easy Curl Ci6219Dar nu vi-l mai prezint cu detalii tehnice, ci vreau să împătășesc cu voi mici trucuri la care apelez atunci când îl folosesc. Sigur aveți un undulator sau plănuiți să vă cumpărați unul.

Vi-l recomand cu mare căldură pe acesta în cazul în care nu sunteți decise spre ce anume să optați. De ce spun asta?

 • Pentru că puteți să vă faceți bucle strânse (puneți șuvița printre canelurile spiralate și numărați până la 25) sau puteți să vă faceți bucle lejere (puneți șuvița printre canelurile spiralate și numărați până la 15). Dacă vă întrebați până la cât am numărat atunci când am făcut postarea precedentă, ei bine până la 20 și apoi am fixat totul cu un fixativ (îl prefer pe cel negru de la Taft #4). Am luat șuvița de la mijlocul ei și am înfășurat printre canelurile spiralate până la vârf pentru că am vrut să obțin un look mai natural și lejer.
 • În funcție de cum alegeți să înfășurați șuvița – pe față sau pe dos/în interior sau în exterior (vorba aceasta îmi amintește de copilărie când bunica mă învăța să umblu cu andrelele) puteți obține un alt onduleu.

 

Remington Polyvore

 

Nu uitați că înainte de a folosi orice aparat de coafat (și în această categorie intră orice produs care emană căldură inclusiv uscătoarele pentru păr) trebuie să folosiți un spray/ulei pentru protecția termică. Aceste sprayuri/uleiuri feresc firul de păr de căldură, iar părul nu se mai tocește și nu își pierde din vitalitate. Pe scurt, nu vă ardeți părul ori de câte ori folosiți aparatele de coafat! Nu uitați să citiți eticheta și să vedeți până la ce temperatură protejează produsul de styling ales.

 

Ce secrete aveți atunci când vine vorba de ondulatoare?

This entry was posted in Beauty tips, Hairstyle and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Secretele ascunse ale unui ondulator

 1. Ruxandra says:

  Eu tocmai mi-am luat remington Pro soft curls si nu mi sta deloc parul chiar si cu muuuult fixativ… Stiam ca parul meu are probleme ca e moale dar nici chiar asa… :( le invidiez pe fetele ce au bucle asa frumoase si naturale. Te pup

  • Iulia Badita says:

   Pe acela nu il am, dar in mod normal ar trebui sa-ti reziste buclele :( . Intr-adevar, eu am firul de par gros si tare si cam sta asa cum il aranjez si fara fixativ (de cele mai multe ori). Ai incercat sa schimbi si fixativul? Eu am gasit unul foarte fain de la Taft numit Power Hairspray Cashmere Touch Mega Strong 5. Nu incarca parul si il tine “batos”. HTH!

 2. Eu nu prea mai folosesc ondulatoare fiindca m-am tuns si oricum sta ondulat daca nu il coafez, insa cand foloseam, aveam cam aceleasi trucuri si faceam o suvita pe fata si una pe dos, pentru volum.

 3. Cara says:

  Folositoare postare ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>